• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A talię udało się zachować? Jak patrzysz z boku/góry czy już zanikła? Ja jeszcze tydzień temu, może dwa nawet miałam wgłębienie takie śliczne a teraz już oponka się zrobiła :dry:

Ja tak myślę, że poczekamy (o ile się uda! bo jak widać tradycja rodzinna u M. jest) dwa albo trzy lata. Chciałabym na trochę do pracy wrócić. A to fakt, że najpierw trzeba się nauczyć obsługi jednego dziecka! I my będziemy celować tym razem w chłopaka, skoro za pierwszym razem nie wyszło :-p:-p:-p

reklama
s.michalina talia jeszcze jest i oby pozostała jak najdłuzej :tak:
ja też następnym razem poluję na chłopczyka, teraz miał być chłopczyk, wg teorii, że jeśli przytulanki będą w owu to wypisz wymaluj będzie chłopak. No cóż albo to bujda albo prawda a owulacja nie była w 18dc (w dniu skoku temp) tylko później i dlatego będzie Córa :tak:

sokoja to dobrze, że wysoko (ja jakoś nie umiem tego ocenić, czy jeszcze jest wysoko czy już niżej) czyli może jeszcze uda się pochodzić w dwupaku do lipca :tak:

Ja zawsze chciałam parke, a jak przyszła córcia na świat tak drugą też chciałam córkę, no ale będzie jednak boy. Jak chciałam na poczatku

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry