• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Elifit Twój brzuszek wygląda jak przyczepiony. Super masz figurę:thumbup::thumbup:

Ja dziś z ciekawości weszłam na wagę. Od porodu mam minus 5kilo:eek::eek: czyli więcej niż pół tego co przybyło. Ale najfajniejsze jest to stałe zaskoczenie, że widzę swoje stopy:eek::eek::eek:

elifit ale laseczka z ciebie!!!!!!! wow,
Tusiaczek no ja tez juz nie moge sie doczekac zeby moc polozyc sie w mojej ukochanej pozycji na brzuchu, fajnie jest widziec stopy, nie miec problemow z depilacja....

Dziewczyny! Piekne brzuchy! Jako ze dopiero dolaczylam to i ja pochwale sie brzuchem. W 32tc kolezanka zrobila nam kilka zdjec ciazowych. I wrzucam jeszcze jedno z soboty kiedy skonczylam 38tc - mam nadzieje ze wiekszy juz nie urosnie :-D

Załączniki

• 1404127290489.jpg
    1404127290489.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 144
  • 1404127342538.jpg
    1404127342538.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 147
Serge, nooo obnizyl sie ladnie brzuchol :)

$Elifit, nie dziwie sie, ze dziecku sie nie spieszy i woli siedziec w takim czadowym brzuchu :)
Moj tez jest tak wysoko ciagle.

Kasiuchna, spory brzuch masz :) i koszulke Lidlowa widze - mam taka sama na sobie dzis .

Dzieki!
No w pokoju prawie gotowe, czekam tylko z wylozeniem ochraniacza w lozeczku bo kota mamy, wiec narazie nie chce zeby sie zasierscilo za bardzo :-) hubson - od zawsze lubilam ciuchy z lidla wiec i ciazowymi nie pogardzilam ;-)

Elifit wow, ale zgrabnioszka z Ciebie! :-)
Kasiuchna super Brzuś, większy już chyba nie będzie ;-)

Od ostatniej "wstawki" mój obniżył się jeszcze bardziej... :szok: Coś sobie rokuję poród na najbliższą sobotę, już od kwietnia chodzę z myślą, że to będzie 5-6 lipca ;-)

PicMonkey Collage.jpg

po lewo - najnowsze ;-)

Załączniki

• PicMonkey Collage.jpg
    PicMonkey Collage.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama