• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie stresujcie mnie. Ja też z każdym dniem mam coraz niżej, a myślałam,że już się nie da..;-)
Na pewno nie wyżej niż Sergee a jeszcze tydz muszę przetrwać

Emily, jutro lipiec, mysle, ze wtedy zacznie sie szal porodow :)
juz jutro mamy 1 lipcowa cesarke, potem kopacz, pewnie malgorzatka...

U mnie brzuch wysoko, smieje sie, ze pod sama brode go mam...

Hubson,możesz przynajmniej normalnie siedzieć , a nie tylko w szerokim rozkroku. I nie obijasz kolanami przy chodzeniu, o schodach nie wspomnę.
A bluzki ciążowe to już dawno nie sięgają.....Został mi jeden zestaw wyjściowy

Uwaga dziewczyny teraz będzie coś tylko dla osób o mocnych nerwach. Czyli mój brzuch 10dni po.
Wstawiam to tu jako motywator szczególnie dla siebie, żebym za jakiś czas mogła stwierdzić, że jest lepiej. A o to chwila prawdy.

Załączniki

• 1404467988717.jpg
    1404467988717.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 165
  • 1404468007900.jpg
    1404468007900.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 178
  • 1404468040951.jpg
    1404468040951.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 170
Tusiaczku ale twój brzuch sie jeszcze w pełni nie wchłonął. gdzieś czytałam że do 3 miesięcy cofają sie zmiany w tkankach związane z ciążą. macica se szybko kurczy ale wszystkie mięsnie skóra itd dłużej. a poza tym nie wygląda źle jak na 10dni po porodzie :) także luz.

Tusiaczku, super wyglądasz jak na 10 dni po. Jeszcze niejedna na tym forum będzie Ci zazdrościć. Przecież Ty nawet połogu nie skończyłaś..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry