• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

OlciA23, DZIĘKUJĘ za te rozstępy. Jakoś obwiniłam się za moje łakomstwo w I ciąży i ślady tego są do dzisiaj. Ale to nie oniec świata, i jak słyszę niekoniecznie przyrost wagi jedynie je powoduje. Pewnie jedne z nas mają predyspozycje, inne nie. Podobnie jak z tymi naczynkami. Ja w ciąży mam teraz sieć pajączków na stopach i widze już kilka na łydkach. Ponoć znikną, hmmm. I wciąż siniejące stopy i czasami dłonie. Inne dziewczyny mają z tym spokój.

Marta- piękny, błyszczący, opalony brzuszek :-) Szczuplutka jesteś!
Emilia, bardzo uroczy, i przynajmniej masz pupę, moja się straciła całkiem, tylko cyc i brzuch ;-) A przyznaję , że troszkę mogłaby mi dla równowagi urosnąć :-D

reklama
OlciA23, DZIĘKUJĘ za te rozstępy. Jakoś obwiniłam się za moje łakomstwo w I ciąży i ślady tego są do dzisiaj. Ale to nie oniec świata, i jak słyszę niekoniecznie przyrost wagi jedynie je powoduje. Pewnie jedne z nas mają predyspozycje, inne nie. Podobnie jak z tymi naczynkami. Ja w ciąży mam teraz sieć pajączków na stopach i widze już kilka na łydkach. Ponoć znikną, hmmm. I wciąż siniejące stopy i czasami dłonie. Inne dziewczyny mają z tym spokój.

Marta- piękny, błyszczący, opalony brzuszek :-) Szczuplutka jesteś!
Emilia, bardzo uroczy, i przynajmniej masz pupę, moja się straciła całkiem, tylko cyc i brzuch ;-) A przyznaję , że troszkę mogłaby mi dla równowagi urosnąć :-D

Jasne ze nie tylko waga powoduje rozstepy-ja juz jak dojzewalam porobily mi sie takie na udach ze niektorzy mysleli ze mnie ktos kablem zdzielil:szok:,a najlepsze ze moj brat dosc szybko urosl i porobily mu sie normalnie poziome kreski na plecach!Wiadomo z czasem to blednie ale na pewno sie dorobie kolejnych.Tak jak piszesz kazdy cos,a z tymi stopami to wiesz ze mamy tez sam problem:tak:.Ja mam slaby puls w nogach i przez to slabe krazenie...

osobiscie jak na razie to na rozstepy nie narzekam ,kompletnie ich brak ,nawet po pierwszej ciazy gdzie masakrycznie przytylam prawie 30 kg:szok: ich nie bylo,a puchnac zaczelam dopiero w 8 miesicu tydzien przed porodem ,moj synus to wczesniak mam nadzieje ze teraz teraz tez tak bedzie tylko zeby moj drugi synus nie pchal sie za wczesnie na ten swiat:-D

1.jpg

A to mój brzuszek z dzis, czyli ostatni dzien 25tc:) zaczynają się pojawiać żyłki...

wow..Marta jaka opalona jestes..nie balas sie wystawiac brzuszka na slonce? ja zawsze bylam pazerna na promienie ale teraz w ciazy odpuscilam sobie i poczekam z opalaniem az urodze:)

Hmm..Emilia czy ty widzialas slonia? :P wygladasz pieknie bo jestes w ciazy i ciesz sie z brzuszka:)

Avalka kurde koniec 25tc a Ty wygladasz jak ja kiedy bylam w 14tc..szok jak te brzuszki sa rozne..oczywiscie wygladasz pieknie i na plus to ze mozesz nosic pewnie jeszcze wiekszosc ubran.

A mój brzuszek, jakby stanął w miejscu, na początku bałam się jak to bedzie jak będę w 6 miesiącu czy potem już w 9-tym, bo od lutego nie mieściłam się w inne spodnie jak ciążowe.
Moje zdjęcie z soboty
bez tytułu1.jpg

wow..Marta jaka opalona jestes..nie balas sie wystawiac brzuszka na slonce? ja zawsze bylam pazerna na promienie ale teraz w ciazy odpuscilam sobie i poczekam z opalaniem az urodze:)

Co do opalania to lekarz nie widział przeciwwskazań. W największy upał (południe) miałam na brzuszku pieluszkę tetrową i tak naprawdę sam brzuszek na słonko wystawiałam 2 dni. Dużo czasu pod parasolem, albo z nóżkami w morzu
icon_smile.gif
Zresztą słonko jest też wskazane - witamina D - mówią tak nie tylko lekarze. Ogólnie czułam się super, a blada byłam przed wyjazdem, że szok... więc cieszę się ogromnie, że się troszkę przyrumieniłam :) Może i synek się troszkę też opalił :-p

A mój brzuszek, jakby stanął w miejscu, na początku bałam się jak to bedzie jak będę w 6 miesiącu czy potem już w 9-tym, bo od lutego nie mieściłam się w inne spodnie jak ciążowe.
Moje zdjęcie z soboty
Zobacz załącznik 256434
fajniutke

Zobacz załącznik 256299

A to mój brzuszek z dzis, czyli ostatni dzien 25tc:) zaczynają się pojawiać żyłki...
taki to ja dokładnie miałam w 10tc no może w 12 gratuluję figury;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry