• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Dziekuje bardzo dziewczyny:)To mile co piszecie

Beniaminko-zgadzam sie kazda z nas jest inna,ja kiedys tez mialam kompleksy,teraz juz nie mam tak jak wygladalam przed ciaza bylam zadowolona(51 kg) choc jak karmilam piersia to wazylam i 47kg ale to juz za malo,bylo ok tylko zeby tyle miec to musialabym uwazac a ja uwielbiam jesc:)
a ile przytylas w pierwszej ? i jak szybko wrocilas do "swojej" wagi?

W I ciąży, gdy zaszłam w ciążę ważyłam 54 kg, raczej trochę za szczupła byłam, bo 169 cm i taka waga to mało.Najpierw schudłam w ciąży a potem zaraz po weselu mieszkając u tesciów sporo jadłam , bo teściowie mówili, że powinnam itd . To sobie jadłam i przytyłam 17 kg ! W 9 miesiący normalnie czułam jak robią mi się rozstępy, na boku ud, posladkach i jednej stronie brzucha na dole. Dzisiaj nadal widac te rozstępy ale jakby się dobrze przyjrzeć, nie jest żle. Karmiłam piersią i dosyc szybko wróciłam do swojej wagi, ale od wtedy ważyłam już 56- 58 kg i to moja optymalna, dobra waga żeby nie straszyc kościami . Teraz startowałam od 60 kg,jak dla mnie to już byłam lekko zaokrąglona, na brzusiu i piersiach, ale tak sobie wspólnie dogadzaliśmy z moim P bo zamieszkaliśmy razem , że waga musiała skoczyć :D Na dzisiaj mam 63 kg. Czyli 3 kg do przodu, bo zrzuciłam przez ponad 3 tyg 3 kg. Zobaczymy, jak będzie dalej :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki - wszystkie Wasze brzuszki są przepiękne, a najlepsze, że każdy inny i niepowtarzalny! :) Pięknie!!! :-)

Dodaję i swoje zdjęcia z dziś (25tc+3)

DSCN4340.JPG

DSCN4341.JPG
pencil.png

Martuś aleś chudzinka! Śliczny malutki i jaki opalony brzuszek :-)

Chudzinka?! :D Jeju dagna uwielbiam Cię!!! :D Hihihi ;-) A tak poważnie to po powrocie z urlopu boję się wejść na wagę - strach pomyśleć ile mi przybyło ;P A opalona bo wczoraj z Chorwacji wróciliśmy z mężem - już tęsknię za tym słonkiem!!! :-)

marta-super brzusio

Beniaminko-u mnie znowu bylo tak ze startowalam z 58kg(duzo jak na mnie bo ja 163cm mam ) najpierw sporo schudlam ,i do porodu wazylam 60kg :confused:,urodzilam to wazylam 55kg a jak karmilam schudlam do 47kg,potem nadrobilam do 51kg i taka waga mi sie mniej wiecej utrzymywala.I z taka zaczelam a teraz mam 55kg czyli 4 na plusie ,az jestem ciekawa do ilu dobije. nie martw sie ja tez mam sporo rozstepow ,choc nie bylam duza w ciazy-mam mega do nich tendencje:(

kochane wszystkie brzuszki sa piekne , kazdy inny kazdy fajny,normalnie same lasencje te wrzesniowki ,kurde ja patrzac na siebie to normalnie slon jestem:-)
14.03.10 024.jpg28tc+3

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry