• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Olcia, Beniaminka - super!!!!!i Beniaminko nie marudz z tym wiekiem i patrz na siebie, jak najbardziej przychylnie, bo takiego ciala, niejedna z nas na pewno moze Ci tylko pozazdroscic:)Olcia jest super laska, ale porownaj swoje zdjecia, niczego Ci do niej nie brakuje:)az sie zle czuje z tym moim celulitem!!!!!czy Ty nie masz sklonnosci, czy jakies cudowne metody?szybko nam tu zdradzaj tajemnice:)))

Dokładnie, Beniaminko masz genialne ciałko :-) a jakie nóżki chudziutkie :-) niejedna dwudziestolatka by Ci pozazdrościła.
Olcia Ty też laska jesteś. Wogóle co jedna wrześniówka to ładniejsza :-)

Olcia, bardzo zgrabny brzuszek, nadal pięknie trzymasz wagę, myślę że szybciutko wrócisz do formy po porodzie. :-)
Dziękuję :-)
Dziewczyny, nogi chude to fakt, moja niegdyś zmora i powó do kompleksów. Nie nosiłam kiecki kilkanaście lat,aż w koncu powiedzialam sobie- nogi szczuple, a nie chude, jak się komus nie podoba , jego sprawa. I nosze juz spodnice i sukienki, krótkie spodenki. A co mi tam :D
Cellulitu w dolnych partiach nie mam, ani uda ani pupa. Tam mi tłuszczyk nie chce osiąść,. Moim słabym punktem jest brzuszek, i tam gromadze zapasy, i pojawia sie cellulitis gdy troszkę przytyję i nie cwiczę. Brzydki jest, ale także na to kicham.
Kazda z nas ma inna figurę i pewnie chcialaby tu mniej tam wiecej, nie jestem pewnie w tym odosobniona. Ale trzeba lubić co się ma i troszkę o to dbać. Ja jezdzilam duzo na rowerze, konno i plywalam. Teraz od wielu iesiecy jedynie spacery i male cwiczenia w domu, Mam lenia, no i lekarz kazal polegiwac ;-) To mi pasuje :P

reklama
Dziekuje bardzo dziewczyny:)To mile co piszecie

Beniaminko-zgadzam sie kazda z nas jest inna,ja kiedys tez mialam kompleksy,teraz juz nie mam tak jak wygladalam przed ciaza bylam zadowolona(51 kg) choc jak karmilam piersia to wazylam i 47kg ale to juz za malo,bylo ok tylko zeby tyle miec to musialabym uwazac a ja uwielbiam jesc:)
a ile przytylas w pierwszej ? i jak szybko wrocilas do "swojej" wagi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry