reklama

Galeria sierpniówek

Natkusia bardzo ładny brzuszek posiadasz, powiem Ci że ani za duży ani za mały, jest jakby idealny na ten okres i do tego ma ładny, zgrabny kształt :tak:

Sylwia faktycznie nic nie widać w tej sukience. A gdzie jakieś takie zdjęcie co brzusio widać ??;-)

reklama
Monya81 - ale ty jesteś zgrabna!
Martuskaa- świetne zdjęcie i śliczna córeczka.
Annias- fajna kiecka a brzuszek wyglada na malutki .
Natkusia - własnie chudo jest, dobrze ze choć brzuch jest spory ;)
Sylwia-k - pięknie wygladalas.
Magda37 - u mnie tez ostatnie tygodnie masa idzie w nogi :)

Lilith tak wygląda mój brzusio na dzień dzisiejszy :-)
DSC_0060.jpg

Załączniki

• DSC_0060.jpg
    DSC_0060.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 93
Natkusia jak ja Ci zazdroszczę tego 34 tygodnia!! Brzusio śliczny i już masz rzut beretem do końca.

Mi brzuch ostatnio wysadziło i chociaż wielki nie jest przyznam że teraz zamieniłabym go nawet na naj największy. duszę się, sikam co 5 sekund a obiad jem raz na trzy dni. Ostatnio stałam w długiej kolejce w sklepie z synem na rękach wypinam ten brzuch wypinam i co......nic.....:-). już ostatnia prosta do końca :-):-)

29.4.jpg

Załączniki

• 29.4.jpg
    29.4.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 102
Nikita Ty chyba wstawiłaś zdjęcie sprzed ciąży. Możesz się nie wiem ile wypinać, ale też bym Cię w kolejce nie przepuściła.:-D Ja ostatnio stałam w IKEI w kolejce dla kobiet w ciąży i też mnie nikt nie przepuścił, a mam setkę w brzuszku.
A tak z ciekawości jak duże maleństwo nosisz?
Caltha zgrabny brzusio :-) U mnie podobnie 31 tydz. 4 dni Hania 1650, 100 obwód, ale ja mam 9 kg na plusie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry