reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Zobacz załącznik 236840 Dawać mi tu wszystkich tych kawalerów:-):tak:
To dla Was chłopaki ta marchew na brwiach. Patrzcie jaka jestem piękna i opluta:tak::-)

Wygląda bosko.

Wstawiam fotkę swojej starszej córy która kiedy my spaliśmy dobrała się do sudokremu - połowę zjadła drugą połowę użyła do dekoracji pokoju hotelowego, siebie i mnie.

profilepic8672_1.gif.jpg

Co do marchewki u ciebie to przypomniało mi się jak małą zostawiłam z jajecznicą - była wszędzie tylko nie w buzi - wyciągałam ją nawet z uszu i nosa

Czechow dobrze że to starsza córa bo węszę konkurencję dla BUNi:)
Asiax to kiedy zapowiedzi?
Sylwia to imię masz na liście styczniowych maluchów:) Aż tam zajrzałam i się tak rozkleiłam jak czekałyśmy na kolejne dzidziolki:)

Same śliczności :-D i chłopaczki i dziewuszki :-D

Czechow ja chyba to zdjęcie twojej córy już gdzieś widziałam :confused:
u nas też akcje z sudokremem tak wyglądały meble też lubiła przy okazji wysmarować z pisakami nie lepiej było jak się popisała od góry do dołu raz nawet cały ekran tv albo puder cały opróżniony do zera na łóżku podłodze i gdzie tylko możliwe :szok: i znów nas takie akcje czekają :-D:szok:

Same śliczności :-D i chłopaczki i dziewuszki :-D

Czechow ja chyba to zdjęcie twojej córy już gdzieś widziałam :confused:
u nas też akcje z sudokremem tak wyglądały meble też lubiła przy okazji wysmarować z pisakami nie lepiej było jak się popisała od góry do dołu raz nawet cały ekran tv albo puder cały opróżniony do zera na łóżku podłodze i gdzie tylko możliwe :szok: i znów nas takie akcje czekają :-D:szok:

Przez bardzo długi czas miałam to zdjęcie na suwaku więc może gdzieś widziałaś....tiaaa różne akcje nas jeszcze czekają np. Gabi widziała że myję podłogę w kuchni, kiedy wyszłam wylać wodę do kibla mała wyciągnęła olej rozlała go dodała makaronu i zaczęła to wszystko szmatką rozprowadzać po podłodze... :-)

Przez bardzo długi czas miałam to zdjęcie na suwaku więc może gdzieś widziałaś....tiaaa różne akcje nas jeszcze czekają np. Gabi widziała że myję podłogę w kuchni, kiedy wyszłam wylać wodę do kibla mała wyciągnęła olej rozlała go dodała makaronu i zaczęła to wszystko szmatką rozprowadzać po podłodze... :-)
możliwe że widziałam na suwaczku :) choć w pierwszej chwili pomyślałam o jakimś konkursie ;)

reklama
Morka, zapowiedzi może po chrzcinach, bo inaczej ksiądz się nie zgodzi.
Sudokrem można łatwo zmyć, mój starszy synek jak miał 3 lata, wysmarował sobie pupę super glu i majtochy mu się przykleiły, potem musiałam pośladki szorować pumeksem, a mój M jak był w podobnym wieku namalował na ścianie ciuchcię i wagoniki, zaczynała się w przedpokoju, przechodziła przez 2 pokoje, kuchnie i kończyła się w przedpokoju.

Do góry