reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Jola ten twój piesek ale ma rozmiar :-D też widzę na kolanka ciągnie :-Dale mały maciupki przy nim nie tylko on ;-)

Roxeen nie przechwala tylko widzę na urodę syna chce mu panne znaleźć :-D

Nika no kandydat super nie jednej serce mocniej zabije ;-)

reklama
Roxeen, małpo jedna, po tych komplimentach teraz cokolwiek byśmy nie napisały, to wyjdzie blado. Oj niedobra Ty, ti ti ti :-D
Ale masz rację, tak więc Astrid zgadzam się całkowicie z tym co napisała Ruda :-)
Dodam tylko, że Bartuś ma super oczy, te rzęski... bajka :-) a córa, oj szykuj się kobieto, bo będzie robiła furorę jak nic!

To my też się pokażemy:

O kurka trzeba bedzie tu jakieś kobitki zaczać szukać bo mojemu Alankowi przystojniacy z przed nosa wezmą:errr::-D;-)
Morka Antoś też chce powalczyć o serce Buni

Nawet prezent w rączce trzyma bo tyle konkurencji ma że musi czymś zaplusować,zresztą wiem że kobiety lubią prezenty;-):-)
hehe tak tak prezenty dobrze działają na kobietki:-Dsłodziak:-)
Bunia- a ty nie słuchaj co ci teściowe nażucają spujz na Nikodema.Od dawna przesypia całe nocki nie robi kup jak śpi sika tylko w papersioki i nie chrapie:-)to jest kandydat na męża:-DZachęcam:-):-)
jakie słodkie stupeczki:-)
ae z was krejzolki - dajcie tym dzidziolom życia poużywać a nie od razu kobity ładować w meskie rece :-p

a to my sie slicznie uśmiechamy i podrywamy :-p
no nastepny czaruje hehe:-)
Tutaj tez wstawie moich wariatow, moj pies mysli ze jest yorkiemalbo nadal malutkim szczeniaczkiem:sorry2:

Zobacz załącznik 237151
nie no jazda na maaaaaksa:-D
No i ochrzciliśmy Bartusia :D

Z mamusią

Z siostrzyczką

Rodzinnie

Z chrzestnymi (moja siostra i brat M)
super zdjątka:tak:synuś ślicznie ubrany słodziak a córa o mamo ty kobito lepiej już tam pałki szykuj bo od kawalerów to się nieopędzicie od niej:tak:
To my też się pokażemy:
slicznotka:-)
Marianna, świetnie wyglądasz i synek śliczny.
Jola, pięknie razem wyglądacie, z Olusia to chyba model będzie, świetnie pozuje do zdjęć.

To i ja wrzucę mix zdjęć Mikołaja.
słodziak a ten uśmiech tak powalający:-)

I ja się pochwale jak mój Nikodem teraz wygląda:)
Takie ładne te wasze dzieci że może gdzies mi się synowa znajdzie:))
jaki fajniuchny pulchniutki:-)

Dawać mi tu wszystkich tych kawalerów:-):tak:
To dla Was chłopaki ta marchew na brwiach. Patrzcie jaka jestem piękna i opluta:tak::-)
no prosze jak czaruje nam tu chłopaczków:-)

Wygląda bosko.

Wstawiam fotkę swojej starszej córy która kiedy my spaliśmy dobrała się do sudokremu - połowę zjadła drugą połowę użyła do dekoracji pokoju hotelowego, siebie i mnie.

Co do marchewki u ciebie to przypomniało mi się jak małą zostawiłam z jajecznicą - była wszędzie tylko nie w buzi - wyciągałam ją nawet z uszu i nosa
:-Dsłodka:-)

Mamuśki, serdecznie dziękuję za tyle miłych słówek :)
Pewnie nie uwierzycie, ale moja Julka codziennie stoi przed lustrem i narzeka na swoje usta...

Pasibrzuch, śliczna ta Twoja Emilka i jaka roześmiana.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry