reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Agusia zdjecia po prostu gites (;-))
Sarusia bardzo ladnie sie do aparatu usmiecha, zreszta Konradek tez- widac dzieci to lubia!!!
Tylko Mamusia powazne, no ale wiadomo, Westerplatte....fajna masz bluzke!!!!!

a na ostatnim zdjeciu SAra wyglada jakby na flecie poprzecznym grala, hi hi, slodkie!!!

reklama
Jak zwykle zapomnialam :
KASIAD twoja Oliwcia ma 5 misiecy i tak pieknie siedzi, jestem pod wrazeniem, moj Alex chybocze sie na boki jakby niezle popil, ale moze w koncu i na niego przyjdzie pora.

Irtasia ale ma fajną minkę Twoja Jenni,i jak rośnie pięknie.
Agusia śliczna Pyza z Saruni i taka radosna,aż miło się patrzy.
Kasiad tempo rozwoju Oliwki zawrotne,nie nadążam,tak pięknie siedzi...
Nuśka ale masz małą modelkę w domu.Poprostu słodziutka.
No i ten urocz dżentelmen Justyny.

Nuśka, z Julci śliczna blondyneczka jest :tak:

Justyna, Alex jest chyba bardzo pogodnym chłopcem, na każdym prawie zdjęciu się uśmiecha :-)

Agusia, chyba fotomodelka Ci rośnie, tak super pozuje do zdjęcia :-D

Irtasia, ale Jenni się zmieniła :szok: Naprawdę bardzo wydoroślała :tak:

Irtasia,Jenni bardzo urosla:szok::tak:,slodki ma usmieszek:-D.
Sara pieknie pozuje.
Agusia,co to za Cola w reku?Odchudzasz sie podobno?:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

widzaiałam wiedziałam
tylko czekałam kto pierwszy to zauwazy hehehehheeeeeee
ja jej nie piłam wogole PRZYZEKAM :no:
to mojego meza dał mi potrzymac :-D cole jak robił zdjecie

Irtasia, ale Sara urosła!!
Agusia, ja Cole zauwazyłam:-), ale pomyślałam o niej odnośnie karmienia, nie odchudzania. Przypomniało mi się jak mi się ciągle chciało coli w ciązy i w czasie laktacji. teraz juz takich zachcianek nie mam.
Ja jestem pod wrażeniem, że Oliwka juz tak siedzi!!!Długo tak wytrzymuje??

reklama
Do góry