reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Dzisiejsza fotka Olusia
img298721ni3.jpg

reklama
Martula, ale duże juz te ząbki Tosi :-) U nas od 2 dni sa nerwy i ślinotok, ale ząbków nie widać. Może Oliwkę boli gardło? Nie mogę jej za nic w świecie zajrzeć tak głęboko, nie pozwala sobie.

Didula, Oluś w czapce z wieeeelkim daszkiem wygląda superaśnie :tak:

Tosieńka ma super ząbalki...:tak::tak:a w wózku wygląda jakby miała z roczek:szok::szok:
Didula, twój synuś to niezły raper ;-):-D
Gosia Emilka w opasce wygląda jak baletnica z Jeziora łabędziego :-D:-)

Lil kate-tak dawno nie pokazywałaś nam Martynki, ze teraz wydaje sie taaaaaka duuuuza!:-DI cały czas śliczna:tak:

o rety dziewczyny,kiedy ja to wszystko przeczytam i obejrzę:szok::szok::szok::-):-):-).tydzien mnie nie było i tyle do nadrobienia:-);-).ale na poczatek obejrzałam parę zdjęc maluszków!
Didula,Oluś wyglada czadowo w tej czapce;)
Lil Kate ,Martynka przecudna,jakie artystyczne zdjęcie to w fotelu:tak:
Martula,Tosia ma sliczne ząbki:tak:

a to moja Ala:

reklama
Martynka i Ala śliczne dziewczynki. A faktycznie Martynki długo nie widziałyśmy i baaardzo urosła. I tez uważam że cały tata:-):tak:

Do góry