reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Ale śliczności,nie mogę się napatrzeć.
A takie moje dziecko szczęśliwe,gdy podciągnęło się do siedzenia.No i tak chciałby bez końca,ale mu nie pozwalam z wiadomych względów.Jesteśmy u babci na urodzinkach.

reklama
Nuśka bardzo ładnie wyglądałas i jaka opalona jestes :-) jaka ta twoja niunia śliczna.
Ja tez miałam isc na wesele wypadły nam 2 w tym miesiacu:/ ( z poprawinami) ale zrezygnowalismy i idziemy tylko na ślub ale sukieneczke sobie kupiłam :-) strasznie drogo by nam to wyszło a nie chcelismy wybierac pomiedzy parami bo obie są ważne więc sprawiedliwie pojdziemy do kosciołka dam cos do koperty i z głowy. ja ogólnie wesel nie lubie.
ewala sliczna masz córeczkę
Rozalka jaki szalll:-D chyba masz małego kibica

Ewela, ale masz ladniutka corunie:tak:
Rozalka, ale Kubuś wyglada czadowo w tym szalu:-D:tak:

Jeszcze raz dziekuje za komplementy:-)
Oliwieczka, rzeczywiscie 2 wesela to dyzo jak na jeden raz:szok:, a co do kosztow to tez troszke sie wyportkowalismy, sukienka , buty prezent, kwiaty itp. co tu zreszta mowic same wiecie jak to jest:-p:happy2:A co do tego ze nie lubisz wesel, ja lubie bardzo tylko nie zawsze mi sie chce isc:-p:-D Ale jak juz pojde to jest zabawa na 100:-D:-D:-D Tylko tak bez alkoholu tym razem:-p;-)

Nuska- super laska z Ciebie!!!:-)Kto by pomyslał, że 5 m-cy temu miałaś obwód w pasie ok 100cm:-DBardzo ładną sukieneczke miałaś!!!Ja idę 3 sierpnia na wesele, dlatego tak uwaznie oglądałam zdjęcia pod kątem kreacji...:-)

Nuska dokładnie jak Marta mówi!! :tak::tak:
Martula, a czy na wesele to ty nie idziesz czasem 4 sierpnia?? Ja też ten weekend spędzę na balowaniu...

mysia, właśnie nie, idę 3 sierpnia w piątek:-)Tak nietypowo. U nas w tych fajnych knajpach juz nie ma miejsc w soboty więc ludzie robia wesela w piątki.:-)A ślub w kościele można nawet w poniedziałek wziąć. :tak:

reklama
Do góry