reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Irtasia, dzieciaczki super :tak: Chris mówił całkiem odważnie, nie miał chyba tremy :sorry2: A Jenni jaka cierpliwa przy inhalacji :tak:
Sama sie zdziwilam jak go sluchalam bo on jest taka cicha woda :tak: zawsze mowi tak cicho ze nieraz nieslychac co mowi a dzis pokazal ze jednak ma glos :-D
Jutro wkleje filmik Jenni jak sie inhaluje:tak:

Gosia, fajne zdjęcia :tak: Te dinozaury są w jakiejś galerii ze sklepami :confused:
Widzę, że popinasz grzywkę Emilce, czyżbyśmy się obie męczyły z zapuszczaniem grzywki :confused::sorry:

No tak mi coś podpadało, że Emi ma większe kolczyki w uszach, ale pomyślałam sobie, że tak wyszło na zdjęciu :sorry: Niestety na zdjęciu za dobrze ich nie widać, jak będziesz miała okazję to pokaż :tak:
A co do grzywki, to ja też parę razy się przymierzałam, aż wreszcie kupiłam sporo gumek i spinek do włosów i postaram się nie złamać. No, ale to wszystko zależy jak się Oliwce te spinki i gumki będą trzymały na włosach, bo jak jej wszystko będzie co chwilę spadać, to pewnie się poddam. Narazie pewnie Oli będzie miała śmieszne fryzury, bo jakoś tę grzywkę trzeba złapać w kitkę lub popodpinać spinkami :-D

reklama
Do góry