reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Victor też przepada za Lalą:-D I na wszystkie bajki mówi "lala..." chociaż wcale nie są z Teletubisiami:-p

Konradek śliczny i duży chłopczyk:tak: Widać że zaabsorbowany zabawką na całego;-):-D

Jenni ma bombowy ten pajacyk Kubusiowy:-D Super w nim wygląda i faktycznie mała Irtasia z niej;-):-D

Ala wygląda na spokojną i wesołą dziewczynkę. Od ostatniego razu, kiedy widziałam jej zdjęcie spoooro urosła:szok::-D

Oli jak zwykle ma charakteryzację jak gwiazda filmowa;-) Jak nie nowy fryz, to przebranie...:-D

Dopiero teraz tu dotarłam, zaraz będę ogladała Wasze ślicznotki i przystojniaków :tak:
A Teletubisie Milenka uwielbia, mamy kilka części, sama woła "nenka chce teletubisie!", rozróżnia i nazywa Dipsy, Lalę i Po, tylko z Tinky-Winky sobie jeszcze nie radzi, a jej ulubienica to Po :tak:

Janni slicznie wyglada w kubusiowym wdzianku. Bardzo slodko :tak::-):-)
Konrad
tez niezly przystojniacha - a wlosy to ma ''zabojcze''. I widze,ze ma taka sama drewniana ciuchcie jak moja Milka:tak::tak::-D:-D

Chris i Jacki na pochodzie St.Martin

St.Martin na koniu

Pochod przez deptak ,kon zrobil kupe a Chris w nia wlazl:baffled::-D

Chris w czerwonej kurtce ja myslalam ze slowa niewydusi a mowil najglosniej , jak chcecie ogladnijcie
[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=MF04P1APQL8]YouTube - St.Martin w przedszkolu[/ame]

A tu Jenni zeby niebylo ze tu watek tylko dla dzieci lutowych:rofl2:

A tu Jenni sie inhaluje

Chris rzeczywiście głośno mówił :tak:i chyba wyraźnie :sorry2:bo ja niestety nic nie rozmiem po niemiecku:sorry2:
a Jenny jak grzecznie siedzi i robi inhaacje :tak::tak: irtasia jak długo ona musi ja robic :confused: bo ja niewyobrażam sobie Weronike siedzaca tak grzecznie nawet przez 5 minut:blink:

Chris rzeczywiście głośno mówił :tak:i chyba wyraźnie :sorry2:bo ja niestety nic nie rozmiem po niemiecku:sorry2:
a Jenny jak grzecznie siedzi i robi inhaacje :tak::tak: irtasia jak długo ona musi ja robic :confused: bo ja niewyobrażam sobie Weronike siedzaca tak grzecznie nawet przez 5 minut:blink:
okolo 10 minut ale przewaznie pod koniec musze ja zabawiac lub mowie "zrob tak slicznie dla mamusi" i ona juz wie o co mi chodzi :tak:

Irtasia ale Ty masz ekstra gromadkę,świetne są te Twoje Bąble.
Nie wiem jak inni,ale ja uwielbiam oglądać całą Twoją brygadę RR:-D

reklama
Do góry