reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
hehe Oliwka wygląda swietnie zwłaszcza w tych okularach :-D
Martula bardzo nowoczesnie i stylowo. tez mam czerwona kanapę bardzo lubie ten kolor, a ten fotel to chyba ikeowski bo taki ma moja kuzynka :-) a mebelki to nie czasem black red white? Bo podobne maja moi rodzice tylko z jasne
ahhhh ale Ci zazdroszcze że sama mozesz juz dekorowac sowje mieszkanie :-) ja musze jeszcze poczekać chociaż juz powoli składam mebelki :)

No widzisz Gosia, możesz sie kiedyś przejechać, nie masz daleko :-) Skansen nie jest zbyt duży, ale fajne są miniaturki budowli, wszystko w skali 1:20. Bilet 5 zł od osoby dorosłej i 4 zł ulgowy.
Wybraliśmy się przy okazji wyjazdu do Rogowa (w pobliżu Żnina) do Parku Jurajskiego. Fajnie tam jest - polecam, przynajmnniej tym, które mają starsze dzieci, bo naszym maluchom to jest chyba wszystko jedno, gdzie jadą na spacer :-D

Teraz najbardziej ulubioną pozycją do zabawy jest pozycja siedząca :tak:

z tej perspektywy zabawa na macie jest znacznie ciekawsza :-D

jak tu chwycić wszystkie zabawki jednocześnie :confused:

reklama
Widac po Oliwce jak sie zmienia:tak:.Ma przesliczne oczka i rzesy, i usta jak pomalowane na pierwszym zdjeciu :-).

Do góry