reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
A tu wklejam zdjecie Julci w okularkach:-)<widze, ze nie tylko ja mam takie glupie pomysly:-D>

a tu bawi sie slicznie stojaczkiem:-)

Pociechy to wam sie wszystkim udaly, fajnie macie bo u was (w Polsce) pogoda, slonko swieci, z dzieciaczkami mozna pochodzic no i sie przy okazji opalic a w Londynie pada i pada i szlak mnie juz trafia ze moj lobuziak tak malo spaceruje.
Mimo wszystko pozdrawiamy slonecznie.

Justyna, u nas ostatnio wcale ciekawie nie jest:no:tez pada i pada....dzisiaj troszke sloneczko wyszlo:-)
Chociaz zdaje sobie sprawe ze u Was to na pewno jest jeszcze gorzej:crazy:
Dlatego tez pozdrawiamy cieplutko i zyczymy z Julcia duzo duzo SLONECZKA:tak::-)

Kasiad Oliwka jak zwykle zaskakuje swym szybkim rozwojem i przy tym siedzi tak pewnie jakby od wiekow to robila!!!! jest sliczna!!!

Nuska z Twojej Julci tez przebojowa dziewczyna, zwlaszcza w okularach!

Justyna Synek niezly przystojniacha! a pogoda sie nie martw, na pewno wkrotce sie poprawi, lato przeciez dopiero sie zaczyna!!!

No i ostatnie slowo do Jenni- rzeczywiscie sporo urosla, ale nadal jest taka slodka jak cukiereczek!!!!!!!!!!!

bylismy dzis na małej wycieczce na WESTERPLATE
TAK SARA REAGUJE NA APARAT

A TU JUZ NA WESTERPLATE

POD POMNIKIEM

PODSTAWA DZIAłA

A TU PRZED WYJCIEM Konrad powiedzial ze Sara gra na gitarze

reklama
Mam nadzieje, nie musi byc slonecznie grunt by nie lalo.
A to mnie mamuska moja szwabi, co dzwonie do domu to w Polsce taka pogada ze wytrzymac sie nie da:-D, pewnie tak zachwala zebysmy szybciej przyjechali he,he,he.:tak:.
SUSUMALI ja to sie na te wszystkie dzieciaczki napatrzyc nie moge, takie cudne sa !! ;-)

Widze ze za okienkiem sloneczko sie jeszcze pokazuje, troche niesmialo ale moze w koncu sie wynurzy, oczywiscie jutro bo dzisiaj to moj ksiaze juz spi.

Dobranoc wszystkim, kolorowych i spokojnych snow.

Do góry