reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Joasiek coś sie obijasz ostatnio z tym albumem- nic nowego nie wklejasz![]()
Fakt, rozleniwiłam sie ostatnio i mało zdjęć robiłam...

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Witaj Didula :-) Świetnego masz syneczka! A jaką ma fajną żabę za przytulankę! ;-)
Oliwieczka: ta minka Twojej Zosi zawsze mnie po prostu rozbraja, słodziutka

Gosia_23: ale szczęśliwa Emilka w tej piance, i jak jej w niej do twarzy!
irtasia27: Jenny nieźle podrosła przez ten czas jak Cię nie było, jak zwykle fajowo ubrana i uśmiechnięta :-)
nuśka23: a ja nie mogę się zdecydować czy Twoja córcia faktycznie do taty, czy do Ciebie podobna ale jedno jest pewne, śliczny blondasek z niej
Sawa13: słodkie krągłości, już chyba pisałam że Twoja córcia wygląda jak mały aniołek-cherubinek :-)
Oliwieczka: ta minka Twojej Zosi zawsze mnie po prostu rozbraja, słodziutka

Gosia_23: ale szczęśliwa Emilka w tej piance, i jak jej w niej do twarzy!

irtasia27: Jenny nieźle podrosła przez ten czas jak Cię nie było, jak zwykle fajowo ubrana i uśmiechnięta :-)
nuśka23: a ja nie mogę się zdecydować czy Twoja córcia faktycznie do taty, czy do Ciebie podobna ale jedno jest pewne, śliczny blondasek z niej

Sawa13: słodkie krągłości, już chyba pisałam że Twoja córcia wygląda jak mały aniołek-cherubinek :-)
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
irtasia te włosy to kosmos

, zaczepiaste fotki
joasiek mała śliczniutka tez zwróciłam uwagę na te błekitne oczęta
wiecie co zazdroszczę wszystkim tym mamusiom których pociechy mają włoski, u mnie niestety takie tylko tyci tyci i nie wiem kiedy te spineczki, kokardki itp

joasiek mała śliczniutka tez zwróciłam uwagę na te błekitne oczęta

wiecie co zazdroszczę wszystkim tym mamusiom których pociechy mają włoski, u mnie niestety takie tylko tyci tyci i nie wiem kiedy te spineczki, kokardki itp

reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dzięki ciocie w imieniu Milenki
Włoski to już niedługo będę jej musiała troszkę przyciąć, przynajmniej grzywkę, bo takie pojedyncze to już jej do oczek sięgają 
A ja bym strasznie chciała, żeby ten naczyniak już szedł z jej buźki, i żeby miała taką gładką buzię jak inne dzieciątka........

A ja bym strasznie chciała, żeby ten naczyniak już szedł z jej buźki, i żeby miała taką gładką buzię jak inne dzieciątka........