reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Wszystkie dzieciaczki lutowe urocze :tak:

Sawa, nie przejmuj się, że mała taka pulchniutka, moja też ma wałeczki. Niedługo nasze maluchy zaczną biegać i wtedy wałeczki znikną :tak:

reklama
Dzieki za miłe słowa.Dziewczyny Wasze dzieci tez sa cudowne!!!
Olus urodzil sie 21.02.2007 o godz. 22.05. Wazyl 3300g i mial 54 cm.
Jak mam zrobic zeby miec pod kazdym postem ta linjke co odlicza wiek dziecka??

img278441nn6.jpg

obraz05111dq4.jpg

Agusia, no tak Julcia jest bardzo podobna do tatusia:-:)-(;-)ale to dobrze chociaz ladna bedzie :-p
Sawa, Twoja Myszka naprawde sliczna:tak::-)
Didula, Olus uroczy i bardzo ladniutki:tak:pewnie za mamusia- tez ladniutka:-D

Witaj Didula :-) Świetnego masz syneczka! A jaką ma fajną żabę za przytulankę! ;-)

Oliwieczka: ta minka Twojej Zosi zawsze mnie po prostu rozbraja, słodziutka :-D:-D:-D

Gosia_23: ale szczęśliwa Emilka w tej piance, i jak jej w niej do twarzy! :tak:

irtasia27: Jenny nieźle podrosła przez ten czas jak Cię nie było, jak zwykle fajowo ubrana i uśmiechnięta :-)

nuśka23: a ja nie mogę się zdecydować czy Twoja córcia faktycznie do taty, czy do Ciebie podobna ale jedno jest pewne, śliczny blondasek z niej :-D

Sawa13: słodkie krągłości, już chyba pisałam że Twoja córcia wygląda jak mały aniołek-cherubinek :-)

irtasia te włosy to kosmos:tak::-D:tak:, zaczepiaste fotki
joasiek mała śliczniutka tez zwróciłam uwagę na te błekitne oczęta:wink:
wiecie co zazdroszczę wszystkim tym mamusiom których pociechy mają włoski, u mnie niestety takie tylko tyci tyci i nie wiem kiedy te spineczki, kokardki itp:nerd::elvis:

reklama
Dzięki ciocie w imieniu Milenki :-D Włoski to już niedługo będę jej musiała troszkę przyciąć, przynajmniej grzywkę, bo takie pojedyncze to już jej do oczek sięgają :rofl2:
A ja bym strasznie chciała, żeby ten naczyniak już szedł z jej buźki, i żeby miała taką gładką buzię jak inne dzieciątka........ :sorry2:

Do góry