reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Hej. Sliczne te wasze pociechy... Wszystkie, bez wyjatku sa cudowne :tak:
A to moj aniolek;-), urodzony w Dublinie Alex. Pozdrawiam wszystkich Rodzicow :-)

reklama
Bibinka, ale Twoja Ala urosła :tak:

Airin, koszulka synka faktycznie superowska :-D

A to dziesiejsze zdjęcia Oliwki:

Oli poważna

Oli roześmiana

Ile nowych fotek! Super!
Lill Kate ale Ci Martynka urosła, sliczna masz dziewczynkę :tak::tak:
Elilka już siedzi ? no no postępy,
Fajne zdjęcia Olusia w czapeczce, ale mamy nie widać :tak:
Oliweczka ma fajne kapcie :tak:
Martula nie widzę tych ząbków szko~da ze zdjęcia nie da sie powiekszyć, zrób z lampą !;-):-)

Kasiad superowskie papucie ma Oliwcia...i ta piżamka - gdzie zakupiłaś? Nigdzie nie mogę takiej spotkać a tak chciałam kupić Filipowi spodenki i górę - takie prawdziwe piżamki :tak::tak::tak:

Gosia, Emilka jak zwykle urocza...no i siadać zaczyna...mój Filip nawet mogłabym rzec,że sie cofa w rozwoju, bo nawet głowy mu sie nie chce podnosić...a już tak pięknie wstawał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Chciałam wstawić zdjęcia Filipa, ale ani ImageShack nie chce działać, Fotosik też...wrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry