reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
W sobotę byliśmy nad Zalewem Koronowskim w Ustroniu Leśnym ze znajomymi. Oprócz fajniej plaży jest też tam taki ogrodzony placyk zabaw. Ja bym na taki pomysł nie wpadła, ale Tomek wziął Oliwkę i siedział z nią na tym placu zabaw chyba z pół godziny :-D Bardzo jej się to bujanie podobało. Nawet nagrał film.

Joasiek ja tez czasami sprawdzam w nocy czy nie zakryła sie kołdrą a Zosia czesto śpi na brzuszku
Gosia czy to twój piesek ja mam takiego samego dosłownie identycznego :tak::-) no teraz nie jest ze mna tylkoz zrodzicami i az tak bardzo Zosie nie lubi:dry:
Kasiad ostatnio Zosie tez husiałam na takiej huśtawce ale domowej, ma regulowane oparcie wiec prawie w niej sobie lezała
patsiw25 witaj na forum!

Kasiad, wklej nam filmik:tak:
Wkleję, jak się uda go odtworzyć na kompie. Zapomnieliśmy kamery i Tomek pstrykał zdjęcia i kręcił filmy swoim aparatem. Zdjęcia zciągnęły się bez problemu, natomiast do filmów trzeba znaleźć w necie program, który pozwoli odtworzyć je. Jak narazie poszukiwania męża spełzły na niczym. Tzn znalazł jakiś program, ale jakość filmu jest faktalna i nie ma głosu. Pewnie i do bujania głos nie byłby tak koniecznie potrzebny, ale mamy też nagrany film, na którym Oli się śmieje.

Chciałam wkleić kilka aktualnych fotek Filipka, ale żadem program pomniejszający nie daje sobie rady...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chciałam wkleić kilka aktualnych fotek Filipka, ale żadem program pomniejszający nie daje sobie rady...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mysia, a próbowałaś przez fotosik? Nigdy nie miałam w nim problemu z wgrywaniem zdjęć i nie trzeba wcześniej zmniejszać, program sam proponuje po wgraniu zdjęcia zmniejszenie do wielkości mieszczącej zdjęcie na stronie forum.

reklama
Do góry