klaoodoosia
Początkująca w BB
A mnie bardzo meczy kwestia jak sobie poradze jak dwoje dzieci na raz bedzie miało zły humor i bedzie wymagało 100% mojej uwagi. bo jak moj synek marudzi to naogol nie jestem w stanie nic innego zrobić... a co jak oboje zaczną?
czy wasze dzieci już przesypiaja całe noce bez pobudek? moje dziecko jeszcze nie a chciała bym go tego nauczyć zanim urodzi się maleństwo tylko nie mam pojecia jak.
czy wasze dzieci już przesypiaja całe noce bez pobudek? moje dziecko jeszcze nie a chciała bym go tego nauczyć zanim urodzi się maleństwo tylko nie mam pojecia jak.
Ja teraz zaczełam pracować nad likwidacją pieluch. Mam nadzieje,że przed przyjściem drugiego maluch uda nam się.Jeden koszt pieluch odejdzie. Narazie przyzwyczajam go do siedzenia na nocniczku w ubranku, żeby wiedział że na tym się siedzi a nie bawi ;-) A ile twój maluch już ma?
spał po 15 min i non stop przy cycu!!!dopiero jak zaczęłam wprowadzać mieszankę -po 3 miesiącu to zaczął trochę spać ale wybudzał się do 4 lat i dopiero po 4 urodzinach zaczęły znikać mokre noce...za to córka anioł
w nocy budziła się 1 góra 2 tylko spała i jadła prawie zero płaczu
czasami to nawet sprawdzałam czy jeszcze żyje