• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Gdzie i za ile można zrobić usg 3d/4d?

krolcia

Fanka BB :)
Mam pytanie odnośnie możliwości zrobienia usg 3d/4d w naszej Bydzi.

Marzy mi się usg 3d:rolleyes2:, takie pamiątkowe na cd, ale cena np. u dr. Wasilewskiego 250 zł mnie przeraża:baffled:. Może wiecie gdzie jest równie dobry sprzęt, operator tego sprzętu no i... niższa cena?:unsure:

reklama
Ja byłam u Skórczewskiego i miałam 2d ale w bardzo dobrej jakości :) płaciłam 150 zł. Badanie bardzo dokładne i na pamiątkę płyta CD z filmem, w roli głównej nasz synio :)

jak mogę kogoś polecić z dobrym usg- i kompetncjami-to p. Mariolę Geppert-Rodzik - mozna znależć w wyszukiwarce -wizyta z bardzo dobrym usg - 100zł- porównywałam z usg 3d koleżanki robionym przez p. Wasilewskiego- żadna róznica - w zasadzie to nie wiem jakie ona ma usg, ale jak chodzę do mojej przychodni to ich 2d jest zdecydowanie gorszej jakości. U niej wyraźnie było widać anatomię ciała i narządy wewnętrzne, więc może to i 3d jest... a i warto wiedzieć, że jak się ma mało wód płodowych albo dziecko zbyt ruchliwe to 4d nie wychodzi - ale zazwyczaj porządny lekarz uprzedza , że szkoda kasy ...miałam robione w ramach "niespodzianki" przy comiesięcznej wizycie i faktycznie oprócz chrakterystycznego dla 3/4d orzechowego zabarwienia obrazu nic ciekawego nie widziałam - ale na szczęście nic dodatkowo nie musiałam zapłacić za to ,że nie wyszło:)

Polecam centrum Victoria na Kurpińskiego, i usg 3D u dr. Pasińskiej.
Na wizytę trzeba sobie przeznaczyć ok godz, koszt takiego usg 250zł, dzidziuś jest dokładnie obejrzany.Jeśli zdarzy się że nie widać buźki, lub ją zasłania, wizyta zostanie potraktowana jak normalne USg - 100 zł. ( tak było w moim przypadku )
Dodatkowo pani doktor jest również genetykiem. POLECAM

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry