Mnie Mela często kopie na dole brzucha,ale w innych miejscach też, czasami nawet bardzo wysoko-miałam jeden taki dzień, że kopała tylko na dole i też trochę sie przestraszyłam,ale następnego dnia już kopała w różnych miejscach-a w ogóle z dnia na dzień więcej i mocniej kopie-dziś "skopała" mi całą lewą stronę od dołu do góry-śmiesznie jest obserwować jak "coś" mi nagle wychodzi z boku brzucha
skorupka to też moja pierwsza ciąża i też sie wszystkim bez przerwy denerwuję,ale jeśli lekarz mówi, że wszystko jest dobrze to raczej tak jest,a jak masz się niepotrzebnie denerwować to idź jeszcze do innego- jak nie masz całkowitego zaufania do swojego lekarza to nawet na tym etapie ciąży może warto zastanowić się nad zmianą lekarza.
skorupka to też moja pierwsza ciąża i też sie wszystkim bez przerwy denerwuję,ale jeśli lekarz mówi, że wszystko jest dobrze to raczej tak jest,a jak masz się niepotrzebnie denerwować to idź jeszcze do innego- jak nie masz całkowitego zaufania do swojego lekarza to nawet na tym etapie ciąży może warto zastanowić się nad zmianą lekarza.