• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gdzie rodzić?

reklama
Witam,ja mam poród na pazdziernik i zastanawiam się nad Esculapem więc jesli któraś z Was będzie rodzic tam przed pazdiernikiem to bardzo proszę o konkrety,dzięki wielkie:-)

Ja rodziłam tam przez cc w 2006 roku i byłam bardzo zadowolona :-)

potem rodziło tam kilka moich koleżanek i też bardzo dobrze wspominają ten czas...

teraz jestem w drugiej ciąży i jak wszystko szczęśliwie do końca dotrwa tez zamierzam tam rodzić... polecam :-)

Ja nie polecam tej kliniki. Nie robią badań tj. bioderka i badanie słuchu, do tego szczepią Engerixem(koreańska szczepionka przeciw żółtace) warto zabrać ze soba zakupiona w aptece na rp szczepionke euvax troszke droższa ale bez związków rtęci.Ja bede rodzić albo w wojewódzkim szpitalu albo na wyspiańskiego. Co prawda nie ma takiej dostępności do znieczulenia i cc ale nie to jest najważniejsze, wole sie pomęczyć a mieć przebadane właściwie dziecko i bez gromkowca i bez żółtaczki. W eskulapie wypisuja każdego po 2 dniach...czy ma żołtaczke czy nie...moja koleżanki dziecko wypisali z żółtaczką...i musiała z maluchem jeżdzic na naświetlania az do Pszczyny.

Ja rodziłam w Eskulapie w 2005 roku przez cc. Cesarke miałam ze wskazaniem od lekarza prowadzącego. Tak szczerze to nigdy więcej tam bym nie rodziła!!!Opieka po zabiegu bardzo niedbała, uprzejmość personelu znikoma(ale to był 6 lat temu), opieka nad noworodkiem mająca wiele do życzenia!!!Wróciłam do domu po 2 dniach jak paralityk, do tego dostałam silnego zakażenia rany po cięciu, a mojemu dziecku źle podwiązali pępek i tez zapalenie rany było...Z ropiejącą raną po cesarce poszłam do innego lekarza, gorączka 40 stopni a lekarz do mnie: gdzie tak panią pocieli,chyba w rzeźni....dziewczyny to było 6 lat temu...pewnie dużo się zmieniło,ale ja mam uraz,przez antybityk i leczenie tego zapalenia straciłam pokarm,synek nacierpiał sie strasznie z tym pępkiem,żółtaczką i jeszcze z kilkoma sprawami...wiem,że jest duże grono kobiet zadowolonych z porodu tam więc wybór należy do Was.Pozdrawiam i szczęsliwego rozwiązania życzę:*Aga

Ja nie polecam tej kliniki. Nie robią badań tj. bioderka i badanie słuchu, do tego szczepią Engerixem(koreańska szczepionka przeciw żółtace) warto zabrać ze soba zakupiona w aptece na rp szczepionke euvax troszke droższa ale bez związków rtęci.Ja bede rodzić albo w wojewódzkim szpitalu albo na wyspiańskiego. Co prawda nie ma takiej dostępności do znieczulenia i cc ale nie to jest najważniejsze, wole sie pomęczyć a mieć przebadane właściwie dziecko i bez gromkowca i bez żółtaczki. W eskulapie wypisuja każdego po 2 dniach...czy ma żołtaczke czy nie...moja koleżanki dziecko wypisali z żółtaczką...i musiała z maluchem jeżdzic na naświetlania az do Pszczyny.

Farmaceutka, akurat Euvax to ta tania koreańska szczepionka więc coś Ci się pomyliło. Engerix to szczepionka GlaxoSmith.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry