reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

to nie ma reguly czy wyjda pozniej czy wczesniej jak sie o nie dba to beda sluzyc poki nie wyjda stale tak mis ie wyddaje ale to moje zdanie

reklama
bartkowi idzie chyba 3 naraz :szok: ale oczywiscie nie da sobie tam zajrzec, to moge sie tylko domyslac ;-)

ja sie ostatnio smialam- widzac co moje dziecko wyprawia-ze to dobrze ze narazie sa te mleczaki. bo jakby od razu rosly stałe zęby, to przy takich szalenstwach jakby dziecko sobie je wybilo to byloby szczerbate do konca zycia. a tak co sobie wybije-to na to miesjce po jakims czasie urosną stałe zęby :-D :-D

magda dobrze powiedziane z mleczakami :tak: :tak:
Selinka ma rozbity nosek, dwa siniaki na buzi i na policzku szrame od drzwi :szok:

ja nie wiem czy to zebole bo nic nie widze, ale selinka nie chce jesc......... nawet mleczka , cos czasem jej przemyce ale bardzo malutko :-(
marudzi strasznie, nie umie zasnac biedulka jak juz zasnie budzi sie w nocy i potrafi ponad godzine plakac i nic nie pomaga :sick:
mam dosyc :-( :-( :-(

Witam,

Moja córcia skończyła 7 marca roczek a ząbków brak :( Dziąsła ma białe i twarde ale taki stan trwa już od 2 miesięcy

mik: nie martw sie na pewno niebawem sie pojawia!! :tak: a jak zaczna wychodzic to nie nadazysz z liczeniem ;-) niektorym dzieciom rosna pozniej, i to nie jest powod do obaw, trzeba cierpliwie czekac. :-)

bartusiowi przebila sie dwojeczka na dole, juz widze po tym chociazby ze lepiej spi w dzien ;-) to narazie jedeny sposob by sie zorientowac ze mu wyszedl ten zabek bo do dzioba to sobie nie da zajrzec :no: :-)
ale podczas spaceru dojrzalam ze druga dwojka z lewej strony tez sie szykuje do wyjscia ;-) ciekawe jak tam gorne dziaselko... :confused: :-)

:szok: Nie uwierzycie!!!!! No, nie uwierzycie!!!!:szok: Ale stało się!!!!!:-D
Martynce przebił się ząbek na dole, a obok idzie 2:laugh2:
I nic tego nie zapowiadało. Śpi dobrze, kupki normalne, wesoła, zero płaczu..... odkryłam przypadkiem, ale już od dwóch dni podpadało mi cos przy karmieniu....

Po protezę nie idziemy.....;-) :-D ;-)

reklama
Do góry