reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

magdalenaB pisze:
moj bartus jest strasznie marudny od trzech dni, dzies to katastrofa- marudzi, zle spi, nie chce lezec, nie chce byc noszony- sam nie wie czego chce, ale temperaturki niet, noce tez w miare, choc budzi sie czesciej niz zawsze, ale szybko zasypia. zastanawialam sie czy to moze nie zabki ale chyba to okolo trzeciego mies. a nie w polowie drugiego no nie??
choc fakt kazde dziecko jest inne

może ma złe dni, albo pogoda tak na niego wpływa

reklama
A ja już się przyzwyczaiłam do mojego "diabełko-aniołka" >:D :angel:, który musi wszystko robić z mamą :D , spać w domu to może tylko 30minut w okolicach 9 rano ;D , spacerować może cały dzień,a teraz twardo na mnie krzyczy :D , żebym z nią porozmawiała...Ale jak ja kocham tego mojego szkraba... ::)

mój slodziak zrobił mi dzisiaj po ciężkim bardzo weekendzie niespodziankę i śpi prawie cały dzień z małymi przerwami na jedzenie i chwilkę zabawy, mam czas na wszystko i dziwnie się czuję, bo już odwykłam od takiego luksusu ;D nawet manikiur sobie zrobiłam ::)

u nas tez slinienie z babelkami,chyab jednka to nie zabki to z tego wynika ze wszystkim dzieciaczkom wychodzilyby juz zeby. po prostu dzidziulki takk maja, tylko po czym poznamy ze to sie zaczelo?podbno nie kazde dziecko marudzi,zalezy od dziaselek i czy zabek bedzie wychodzil bolesnie czy nie. znam przypadek ze pojawil sie zabek a mama nawet nie wiedziala kiedy bo dzidzia nic nie marudzila,noce byly normalne.oby u ans tak bylo:))

czytałam a potem nasz pediatra mi mówiła , że proces wyrzynania się zębów zaczyna się na 3 do 4 miesięcy przed pojawieniem sie pierwszego ząbka czyli już teraz dzieciaki mogą swędzieć dziąsła

no właśnie racja
i chyba swędza rzeczywiście
moja emi śmiesznie wygląda jak masuje sobie językiem dziąsełka
wysuwa go i chowa :p

reklama
ja tez u bartka to zauwazylam, a jak czuje ze ma cos w lapce od razu kombinuje jak to wepchnac do dziobka :) moze faktycznie zabki sie szykuja a kiedy wyjda na zewnatrz to niewiadomo :)

Do góry