reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

reklama
No to ja będę pierwsza, a co tam...

Mam do odsprzedania ubranko do chrztu dla chłopca: biała koszulka, kremowa kamizeleczka, bordowa krawatka, ocieplane spodenki białe z bordową lamówka, ocieplana kurteczk z bordową lamówka i czapeczka z taką smaą lamówka. Wszystko w rozmiarze 62. Zapłaciłam za to ponad 200zł ale oddam za 50 i dołożę jeszcze buciki.

Jak ktos będzie zainteresowany to mogę wysłać więcej fotek

Załączniki

• IMGP8663.jpg
    IMGP8663.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 241
  • IMGP8752.jpg
    IMGP8752.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 265
Ja tez mam cos na sprzedaz ale pewnie nikt nie bedzie chcial :baffled::baffled::baffled:
Mam sudocrem do sprzedania, ten najwiekszy 250 g za polowe ceny, bo byl otwarty ale zuzyte jest prawie nic. Doslownie czubek palca :-D nie chcialabym zeby sie przeterminowal a uzywac nie bede :no:

hehe fajnie :-)

ja mam na sprzedarz sterylizator aventa elektryczny gdyby ktos chcial, uzywany kilka razy bo dostalam w spadku z Tomee Tippee od kolezanki i wygodniej mi go uzywac bo wszystkie butle mam wlasnie z TT.

DSC03618.jpg

Ostatnia edycja:
więc mam te buty: damskie narciarskie HEAD EZON2.9. soft walk, auto ski walk, double adj profile, metalowe klamry super macro i micro, flex index 4.3, wkładka heat fit. Rozmiar 40, długosc wkładki 260-265 mmm, skorupa 313mm. Buty spędziły niecały 1 dzień na stoku, więc posiadają kilka drobnych otarć. 250 zł :tak:

Załączniki

• buty.jpg
    buty.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 234
  • buty1.jpg
    buty1.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 230
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć