reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GIEłDA czyli sprzedam, oddam, zamienię

reklama
mary 25,5 na 17,5 mam nadzieje że mierzyła sobie kuchenkę w środku ;-) i to jest taki MIKROFALOWY STERYLIZATOR DO MIKROFALÓWKI CANPOL (890187105) - Aukcje internetowe Allegro
w takim razie jak jej będzie pasował to umówmy się że początkiem kwietnia na priv wyślesz mi jej adres , a wogóle to dam Ci znać kiedy jadę do PL to mi przypomnisz żebym go wzieła ze sobą ;-) bo skleroza nie boli :-)
Heheh - mam dokładnie taki sam :tak:
Oczywiście mierzyła w środku :tak:
To JA ZAMAWIAM :tak::-p
A dane za pamieci ci przesle zaraz na priv :tak:
(allle sie ciesze :rofl::rofl::rofl:)

Ostatnia edycja:
Mam do ODDANIA - mleko NAN 1 w kartonie, nie otwierane i 2 listki VitaK. Koszt to tylko pewnie przesyłka, bo jak jest któraś chętna z Białegostoku - to całkowicie za darmo.

reklama
Sam sterylizator czy razem z butlami? :blink:
Przyszła mama chrzestna mojej Soni jest w ciąży(...)
Miałabys jak wysłać do PL..? Jaka cena?

aha - jaka wtyczka?

Mary sterylizator 70zl plus wysylka do PL (nie wiem ile dokladnie wychodzi, musialabym sprawdzic) a w cene wliczone wszystko co na zdjeciu (butle uzywane kilka razy na herbatki i wode)

No ale widze ze juz masz do mikroweli ;-)

Do góry