Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To identycznie jak Surówka.Niestety o tych dwóch nie słyszałam.
Natomiast polecanego Macieja Wilkowskiego z całego serca ODRADZAM, głupia byłam i poszłam do niego w drugiej ciąży, 8 miesięcy nerwów przed każdą wizytą, co 3 tygodnie w poczekalni aż mi żołądek ściskało ze stresu, kretyńskie teksty, głupie odzywki - nigdy więcej do niego nie wróciłam.
Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale na Stradomiu jest Agnieszka Ściegienna-Hirszfeld, całkiem spoko babeczka.
Tomasz Strzelczyk na Wrzosowiaku, fantastyczny lekarz, nigdy takiego nie spotkałam, niestety na NFZ nie sposób się dostać, bo kolejki.
Nie polecam też Krystyny Witkowskiej, nie rozpoznała u mnie ciąży, tylko nastraszyła torbielą.
Masakra.. Jak można tak nastraszyć kobietę w ciąży.. Współczuję.. Ja bym po nocach nie spała.. To rodziłaś w myszkowie?To identycznie jak Surówka.Ja po pierwszych prenatalnych gdzie okazało się że mała jest zdrowiutka, zmieniłam tego buca. Powiedział, że mam się zastanowić nad przerwanie ciąży bo to, że prenatalne wyszły dobrze o niczym nie świadczy a podczas ostatniego usg powiedział : " rany, niestety córka". Tego samego dnia znalazłam innego lekarza w Myszkowie.
ZamierzamMasakra.. Jak można tak nastraszyć kobietę w ciąży.. Współczuję.. Ja bym po nocach nie spała.. To rodziłaś w myszkowie?