• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Gorączka bez objawów

Boże jak mój mały podłapie tą weterynarie to będzie katastrofa bo jak już katar ma to lamęt 24/7.

A Twój mlody dzielny wojownik jak się trzyma ? 🤗
Odpukać, trzymamy się bez infekcji 🙈
Ale bardzo się izolujemy. Zero sal zabaw, zero sklepów, spacery tylko na świeżym powietrzu i byle przejść ten sezon i nie zlapac po drodze RSV.

A poza tym to spoko :D akurat ma teraz fazę buntów i dzien wygląda tak:
My: chodź ubrac skarpetki
On: nie nie nie (i ucieczka w drugą stronę).

A jak mu coś nie pasuje to kladzie się na podłodze i histeria 😂 takie typowe dziecko co w markecie się położy, bo mu nie dasz cukierka. To nasz się kladzie na środku skrzyżowania, bo nie pozwalamy mu stanąć i podziwiać aut.

reklama
Odpukać, trzymamy się bez infekcji 🙈
Ale bardzo się izolujemy. Zero sal zabaw, zero sklepów, spacery tylko na świeżym powietrzu i byle przejść ten sezon i nie zlapac po drodze RSV.

A poza tym to spoko :D akurat ma teraz fazę buntów i dzien wygląda tak:
My: chodź ubrac skarpetki
On: nie nie nie (i ucieczka w drugą stronę).

A jak mu coś nie pasuje to kladzie się na podłodze i histeria 😂 takie typowe dziecko co w markecie się położy, bo mu nie dasz cukierka. To nasz się kladzie na środku skrzyżowania, bo nie pozwalamy mu stanąć i podziwiać aut.
My też się izolujemy, nadrobimy kiedy indziej :)

A to widzę masz tak samo wesoło jak ja 🤣

Mój to ostatnio z główki wszystko ciągnie jak usłyszy słowo nie. Nawet lodówce się dostaje bo nie dosięga i się denerwuje 😂😂

Ostatnio zjadł serek, a później znowu chciał to Mu mówię "synku dzisiaj już nie zjesz serka, jutro " naburmuszony, rozpłakany, schodzi z rąk, czeka aż sie odwrócę i wjeżdża we mnie jak byk w czerwoną plachtę 😅🤣🤣

Zrobiłam na przekór większości i nie podałam antybiotyku bo coś podpowiadało mi żeby tego nie robić. Wczoraj gorączka wróciła dopiero wieczorem. Dziś był stan podgoraczkowy a później przeszło. Teraz natomiast jest chłodniejsza niż zwykle, ale domyślam się że to skutki przebytej infekcji. Mam nadzieję że ta choroba się już skończyła. Dzięki wszystkim za odpowiedzi i życzę dużo zdrówka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry