reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heh moj brzdac juz sie wyspal:szok:spal raptem 15min:szok:
ale mam nadzieje ze na spacerze bedzie spal bo chce do lumpka wyskoczyc,tak przy okazji ze kolezanka bedzie ze mna chodzic:-D
annes czekamy na zdjecie:-D:-D

reklama
wiecie co mi w banku zrbili loguje sie na swoje konto patrzezadna operacja nie wykonana a tu 1000 zł brakuje w wolnych srodkach:szok: masakra juz mysle haker jakis sie wlamal albo cos. dzwonie do nich a oni ze przed nowym rokiem debety rozliczaja a ja sie tak juz przerazilam czubki mogli choc zostawic jakis slad

Hello :-):-)

marzenka gratulujemy zabka !!!:-):-)

annes w jakim masz banku konto?? zebym czasem sie ja nie zdziwila :-D:-D

kasiu a co u ciebie z kompem cos nie tak??
jak iza co porabia??:-):-)

W pko bp oni wogle jaja sobie robia jak miałam konto studenckie to kiedys ide do bankomatu a tu mi karte wypluwa patrze skontaktuj sie z bankiem. Wnerw bo kasa na kacie ale mowie przeleje na konto meza wchodze na stronke i tez zalogowac sie nie moge. okazalo sie ze przestalam byc studentem i bez zadnego ostrzezenia zablokowali mi dostep do konta oczywiscie nikt przez tel mi tego nie potrafil wytlumaczyc znalazlam w necie.

Madzia....długa historia z kompem, ale ogólnie cos mu odbiło i dużo rzeczy waznych dla mnie jak np. filmy Izki jak była Maleńka przepadły. i wiele innych rzeczy.
Izka ogląda wlasnie dobranocny ogród. Broi ja trza;) Ale taka fajna sie zrobila. chodzi i mów mama, mamu,mama.

hej asienka co tam dzieciaczki porabiaja??:-)

kasia no szkoda tych pamiatek...a wy kiedy jedziecie do rodzicow??

dobra ide kotlety robic i na patelnie wrzucic narazie !!!
:-):-)

reklama
Do góry