reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

eh madzinka mialam to samo w szpitalu:tak:
no nic milego co nie
ide gary umyc i podlogi bo znow cholera brudne a wczoraj myte:wściekła/y:widze po dawida spodniach:wściekła/y:

reklama
hej
ja tez padam moje dziecko od 4 co 30 min pic chciało chyba z litr wypiła jak nie wiecej. moze mroz jakis przyjdzie :-)bo kaca to raczej nie miała. Do tego o 8 mnie obudziła ze am chce;-) chiałam jeszcze polezec ale sie nie da mama am mama pic mama si i w koło.

nie tylko ty kochana to chyba kazda z nas tak ma jak dziecko sie meczy a my nie mozemy pomoc :-:)tak:
ja pamietam jak szymek sie urodzil w szpitalu to pierwsza noc prawie cala przeplakal nie umial ssac cyca denerwowal sie a ja razem z nim i siedzialam i beczalam z bezradnosci na lozku a pielegniarki tylko przychodzily pokazaly i szly dalej :tak::tak:
az wkoncu dostal butle i wtedy usnal..ale bylam wymeczona swiezo po porodzie takie meki ech....:tak::tak:

w szpitalu to takie nocki przerabia chyba większość z nas ja z Oliwką też ryczłam pierwszą noc a z Natalką do płaczu dużo mi nie brakowalo. Na sali byłam z dziewczyną,której synek całą noc ładnie spał za to ona ryczała w dzień, bo moja niunka wtedy ładnie spała a jej smyk ryczal

dzisiaj mialam pobudke o 5, oliwka obudzila sie wyspana i padla dopiero chwile temu

teraz to sie dopiero boje bo Natalka spała mi w szpitalu 4 h przebrałam ja nakarmiłam i dalej 4 h snu. jadła bardzo ładnie że przy wypisie nawet jej sie troche przybrało po spadku po porodzie. mam nadzieje ze z 2 bedzie tak samo

reklama
ale was wywialo:-D
moj spi,jak sie obudzi idziemy do miasta na jakies 2 godz i spowrotem do domku,bo za dlugo to on mi nie wysiedzi w wozku juz.
o o wilku mowa:-D

Do góry