reklama
marzenka21
Fanka BB :)
larvunia kochana witaj
co tak szybciutko z pracy/no to teraz kochana nadrabiaj zaleglosci:-)
co tak szybciutko z pracy/no to teraz kochana nadrabiaj zaleglosci:-)
ło jeSSo ile naskrobalyscie :-)
ja dzis w pracy nie bylam, od rana biegalam po learzach z malym to ze mna... i dzien zlecial. Najwazniejsze ze o 4.00 nie musialam wstawac i jechac na zebranie do szczecina
...pedze czytac
ja dzis w pracy nie bylam, od rana biegalam po learzach z malym to ze mna... i dzien zlecial. Najwazniejsze ze o 4.00 nie musialam wstawac i jechac na zebranie do szczecina

...pedze czytac

poczytalam :-)
ja tez mam wielkie lozko :-) i fakt materac uwazam jest najwazniejszy
lozko mamy warte moze 200zl ale materace bardzo drogie byly ;-) no i wygodnie sie spi....
marzenka no jeszcze troche prawda :-) i dzidzia bedzie z Wami
a reszta babeczek gdzie?? jakos tu cicho sie zrobilo...
kochane odezwijcie sie!
ja tez mam wielkie lozko :-) i fakt materac uwazam jest najwazniejszy
lozko mamy warte moze 200zl ale materace bardzo drogie byly ;-) no i wygodnie sie spi....marzenka no jeszcze troche prawda :-) i dzidzia bedzie z Wami

a reszta babeczek gdzie?? jakos tu cicho sie zrobilo...
kochane odezwijcie sie!
marzenka21
ja tu jestem caly czas,tylko zagladam czy ktos cos napisal,bo samej to smutno:-(
Befatka1982
Entuzjast(k)a
No cicho ,cicho tylko my my tu z Marzenka podtrzymujemy zycie forum w pocie czola

Befatka1982
Entuzjast(k)a
Pisz szybko co tam z Marcelkiem??
Marzenka jestes??
Marzenka jestes??
marzenka21
juz jestem:-)
reklama
marzenka21
ja dzis ogolnie nie za bardzo sie czuje,
mialam popakowac te reszte rzeczy jakies tam pierdulki ale przez to wszystko nic nie zrobilam doslownie nic,spotkalam sie tylko na chwile z moja psiapsiolka niespodziewanie przyjechala do miasta wiec byla okazja,a potem to juz lezalam,moj przyjechal zprcay to nawet nie mialam sily ruszyc reka a co dopiero wstac,ale wstalam nalozyc mu obiad ale wyszlo tak ze sam se nalozyl jak mnie zobaczyl,potem troche pospalam z moim i juz lepiej tylko glowa mnie boli.
moj daje popalic na maksa normalnie mam juz dosyc na dzis,aha no i jeszcze spagetti zrobilam,a jutro tyle zalatwiania mamy ze niewiem czy bede w stanie,wszystko okaze sie jutro:-)
chyba nozki mi puchna............
mialam popakowac te reszte rzeczy jakies tam pierdulki ale przez to wszystko nic nie zrobilam doslownie nic,spotkalam sie tylko na chwile z moja psiapsiolka niespodziewanie przyjechala do miasta wiec byla okazja,a potem to juz lezalam,moj przyjechal zprcay to nawet nie mialam sily ruszyc reka a co dopiero wstac,ale wstalam nalozyc mu obiad ale wyszlo tak ze sam se nalozyl jak mnie zobaczyl,potem troche pospalam z moim i juz lepiej tylko glowa mnie boli.
moj daje popalic na maksa normalnie mam juz dosyc na dzis,aha no i jeszcze spagetti zrobilam,a jutro tyle zalatwiania mamy ze niewiem czy bede w stanie,wszystko okaze sie jutro:-)
chyba nozki mi puchna............
Podziel się:
u kontroli bylismy... ma jeszcze dwa dni brac to co bral i koniec