reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ło jeSSo ile naskrobalyscie :-)
ja dzis w pracy nie bylam, od rana biegalam po learzach z malym to ze mna... i dzien zlecial. Najwazniejsze ze o 4.00 nie musialam wstawac i jechac na zebranie do szczecina :sorry2:
...pedze czytac :tak:

poczytalam :-)
ja tez mam wielkie lozko :-) i fakt materac uwazam jest najwazniejszy :tak: lozko mamy warte moze 200zl ale materace bardzo drogie byly ;-) no i wygodnie sie spi....
marzenka no jeszcze troche prawda :-) i dzidzia bedzie z Wami :tak:

a reszta babeczek gdzie?? jakos tu cicho sie zrobilo...
kochane odezwijcie sie!

zdrowieje moj marcelek za to mnie cos dopadlo :baffled: u kontroli bylismy... ma jeszcze dwa dni brac to co bral i koniec :tak:

kurde musze mykac.... mies pale zamiast ladnie zarumienic :sorry2:

reklama
ja dzis ogolnie nie za bardzo sie czuje,
mialam popakowac te reszte rzeczy jakies tam pierdulki ale przez to wszystko nic nie zrobilam doslownie nic,spotkalam sie tylko na chwile z moja psiapsiolka niespodziewanie przyjechala do miasta wiec byla okazja,a potem to juz lezalam,moj przyjechal zprcay to nawet nie mialam sily ruszyc reka a co dopiero wstac,ale wstalam nalozyc mu obiad ale wyszlo tak ze sam se nalozyl jak mnie zobaczyl,potem troche pospalam z moim i juz lepiej tylko glowa mnie boli.
moj daje popalic na maksa normalnie mam juz dosyc na dzis,aha no i jeszcze spagetti zrobilam,a jutro tyle zalatwiania mamy ze niewiem czy bede w stanie,wszystko okaze sie jutro:-)
chyba nozki mi puchna............

Do góry