reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej dziewczyny
moze ma ktoras albo orientuje cie sie ktorej firmy mikser z misa obrotowa jest dobry??

bo moj dzisiaj ulegl wypadkowi, zahaczylam reka o kabel i udezyl o podloge
i nie przezyl bliskiego spotkania 3 stopnia:-:)-(
mial juz 10 lat i juz na 5 biegu ledwo dychal ale i tak mi go szkoda:-(
i teraz tak mysle jaki kupic mysle na zelmerem
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1382768
albo takie cóś
http://motoallegro.pl/robot-mikser-zelmer-381-61-expresive-ss-vip-i1329973027.html
tylko wsumie tak mysle czy mi potrzebne te dodatki bo mam je ale w innym robocie wielofukcyjnym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe ciasteczko ja tez kupuje mikser tyle ze ten zwykly taki bez miski,na inny mnie wtej chwili nie stac.ale ten co ty pokazalas jest super:-)

ja mam taki z miska i tak jej nie uzywam bo mnie denerwuje ze i tak musze lyzke wsadzac zeby z brzegow make mi zbieralo i sama reka nim krece w tej misce a stelarz lezy w kartonie;p

ja tez mialam taki zwykly mikser bez misy ale moj M twierdzi ze lepiej kupic jakiejs dobrej firmy i poco mam sie meczyc trzymajac w reku nie samo sie robi, ja ciast ucieranych mikserem malo robie jedynie co to biszkopt
a drozdzowe wyrabilam reka bo lubie hehe

ja na chwilke jestem ;-)
u nas po imprezie... mlody padl doslownie polozyl glowe na podusi i juz spal heheh..., stary spi po alkoholu, pies spi tylko ja jeszcze koncze garami walic po szafach hehehe....
ledwo zyje... zmeczona na maxa jestem :sorry2: ale impreza udana :tak:

Jutro pierwszy raz od 3 tyg mlodego daje do przedszkola az sie boje zeby czegos z nowu nie zalapal... ale teskni za dziecmi i pania bo pytalam czy chce do przedszkola jutro to sie cieszyl, ze w koncu pojdzie.

zdjecia wrzuce jutro... i troche postaram sie nadrobic co naskrbalyscier jak mnie nie bylo ;-)
CIACHO tort REWELKA!!!!! mjami mjami , juz nie ma hehehehe... na 15 osob poszedl ;-)

spokojnej nocki!

witam a to ja pierwsza hehe

larvunia ciesze sie ze smakowal, ale zjesc go w tyle osob to tez wyczyn;-):-D
mlody bedzie uchachany w przedszkolu i miejmy nadzieje ze bedzie zdrowy:tak:

dzien dobry:-):-)
to ja nastepna hehe
czekam az ksiecio sie obudzi ale jakos mu sie dzis dobrze spi..
hmm zaraz trzeba wychodzic a ten spi
musze go obudzic a tak mi szkoda bo smacznie kima...:happy:

larvunia fajnie ze imprezka sie udala
mam nadzieje ze marcelo nie zaplacze w przedsz po takiej przerwie...:tak::tak:

uciekam ide tego spiocha budzic
jakby wczoraj nie mogl tyle pospac to wstal po 7 ech...:angry:

milego dzionka wpadne pozniej !!!:tak::tak:

Kaska spokojnego lotu zycze !!
a o ktorej macie wylot? i skad lecisz ?:baffled:

Witam i padam na twarz ... kiepską nockę miałam z tym moim pisklakiem nocnym, od jakiegoś tygodnia budzi się i piszczy w nocy, sama nie wie pewnie czego chce, chyba, że te zębiska jej idą. Ciacho - torty rewelacyjne. Marzena - to super, że mały się wyszalał, sama bym poszła na taką salę, ale Amelka jest za mała :) Daffi - mojemu bratu też kiedyś zwinęli blachy - pod Inter Marche - a on policjant :p ludzie się jednak nie boją. A jak tam sprawa z mieszkaniem ???

reklama
dzien dobry:-)
ja mam od rana nerwa,dawid wstal o 6 i mi robi akcje:szok:dopieor dzien sie zaczyna a ja juz mam dosyc na dzis.......

madziarena dalam damianowi;-)co do piskow u nas tez tak bylo,i na cale szczescie jzu sie skonczylo kiedy dawidek zaczal spac sam na duzym lozku,najwidoczniej za malo miejsca mial w lozeczku.
co do placu zabaw to jest to super sprawa,dobrze ze u nas cos takiego zrobili.
na obiad dzis robimy kopytka ,zostaly mi ziemniaki z wczoraj surowka i te cale nugetsy,,jak dla mnie zadna rewelacja,ale dawidkowi zasmakowalo i to jest najwazniejsze

Do góry