reklama
C
ciasteczko
Gość
hej dziewczyny
moze ma ktoras albo orientuje cie sie ktorej firmy mikser z misa obrotowa jest dobry??
bo moj dzisiaj ulegl wypadkowi, zahaczylam reka o kabel i udezyl o podloge
i nie przezyl bliskiego spotkania 3 stopnia:-
-(
mial juz 10 lat i juz na 5 biegu ledwo dychal ale i tak mi go szkoda:-(
i teraz tak mysle jaki kupic mysle na zelmerem
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1382768
albo takie cóś
http://motoallegro.pl/robot-mikser-zelmer-381-61-expresive-ss-vip-i1329973027.html
tylko wsumie tak mysle czy mi potrzebne te dodatki bo mam je ale w innym robocie wielofukcyjnym
moze ma ktoras albo orientuje cie sie ktorej firmy mikser z misa obrotowa jest dobry??
bo moj dzisiaj ulegl wypadkowi, zahaczylam reka o kabel i udezyl o podloge
i nie przezyl bliskiego spotkania 3 stopnia:-
mial juz 10 lat i juz na 5 biegu ledwo dychal ale i tak mi go szkoda:-(
i teraz tak mysle jaki kupic mysle na zelmerem
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1382768
albo takie cóś
http://motoallegro.pl/robot-mikser-zelmer-381-61-expresive-ss-vip-i1329973027.html
tylko wsumie tak mysle czy mi potrzebne te dodatki bo mam je ale w innym robocie wielofukcyjnym
Ostatnio edytowane przez moderatora:
marzenka21
Fanka BB :)
hehe ciasteczko ja tez kupuje mikser tyle ze ten zwykly taki bez miski,na inny mnie wtej chwili nie stac.ale ten co ty pokazalas jest super:-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
ja mam taki z miska i tak jej nie uzywam bo mnie denerwuje ze i tak musze lyzke wsadzac zeby z brzegow make mi zbieralo i sama reka nim krece w tej misce a stelarz lezy w kartonie;p
C
ciasteczko
Gość
ja tez mialam taki zwykly mikser bez misy ale moj M twierdzi ze lepiej kupic jakiejs dobrej firmy i poco mam sie meczyc trzymajac w reku nie samo sie robi, ja ciast ucieranych mikserem malo robie jedynie co to biszkopt
a drozdzowe wyrabilam reka bo lubie hehe
a drozdzowe wyrabilam reka bo lubie hehe
ja na chwilke jestem ;-)
u nas po imprezie... mlody padl doslownie polozyl glowe na podusi i juz spal heheh..., stary spi po alkoholu, pies spi tylko ja jeszcze koncze garami walic po szafach hehehe....
ledwo zyje... zmeczona na maxa jestem
ale impreza udana 
Jutro pierwszy raz od 3 tyg mlodego daje do przedszkola az sie boje zeby czegos z nowu nie zalapal... ale teskni za dziecmi i pania bo pytalam czy chce do przedszkola jutro to sie cieszyl, ze w koncu pojdzie.
zdjecia wrzuce jutro... i troche postaram sie nadrobic co naskrbalyscier jak mnie nie bylo ;-)
CIACHO tort REWELKA!!!!! mjami mjami , juz nie ma hehehehe... na 15 osob poszedl ;-)
spokojnej nocki!
u nas po imprezie... mlody padl doslownie polozyl glowe na podusi i juz spal heheh..., stary spi po alkoholu, pies spi tylko ja jeszcze koncze garami walic po szafach hehehe....
ledwo zyje... zmeczona na maxa jestem

Jutro pierwszy raz od 3 tyg mlodego daje do przedszkola az sie boje zeby czegos z nowu nie zalapal... ale teskni za dziecmi i pania bo pytalam czy chce do przedszkola jutro to sie cieszyl, ze w koncu pojdzie.
zdjecia wrzuce jutro... i troche postaram sie nadrobic co naskrbalyscier jak mnie nie bylo ;-)
CIACHO tort REWELKA!!!!! mjami mjami , juz nie ma hehehehe... na 15 osob poszedl ;-)
spokojnej nocki!
C
ciasteczko
Gość
witam a to ja pierwsza hehe
larvunia ciesze sie ze smakowal, ale zjesc go w tyle osob to tez wyczyn;-)
mlody bedzie uchachany w przedszkolu i miejmy nadzieje ze bedzie zdrowy
larvunia ciesze sie ze smakowal, ale zjesc go w tyle osob to tez wyczyn;-)

mlody bedzie uchachany w przedszkolu i miejmy nadzieje ze bedzie zdrowy

dzien dobry:-):-)
to ja nastepna hehe
czekam az ksiecio sie obudzi ale jakos mu sie dzis dobrze spi..
hmm zaraz trzeba wychodzic a ten spi
musze go obudzic a tak mi szkoda bo smacznie kima...
larvunia fajnie ze imprezka sie udala
mam nadzieje ze marcelo nie zaplacze w przedsz po takiej przerwie...

uciekam ide tego spiocha budzic
jakby wczoraj nie mogl tyle pospac to wstal po 7 ech...
milego dzionka wpadne pozniej !!!

Kaska spokojnego lotu zycze !!
a o ktorej macie wylot? i skad lecisz ?
to ja nastepna hehe
czekam az ksiecio sie obudzi ale jakos mu sie dzis dobrze spi..
hmm zaraz trzeba wychodzic a ten spi
musze go obudzic a tak mi szkoda bo smacznie kima...

larvunia fajnie ze imprezka sie udala
mam nadzieje ze marcelo nie zaplacze w przedsz po takiej przerwie...

uciekam ide tego spiocha budzic
jakby wczoraj nie mogl tyle pospac to wstal po 7 ech...

milego dzionka wpadne pozniej !!!

Kaska spokojnego lotu zycze !!
a o ktorej macie wylot? i skad lecisz ?

madziarena
Mamusia Amelki
Witam i padam na twarz ... kiepską nockę miałam z tym moim pisklakiem nocnym, od jakiegoś tygodnia budzi się i piszczy w nocy, sama nie wie pewnie czego chce, chyba, że te zębiska jej idą. Ciacho - torty rewelacyjne. Marzena - to super, że mały się wyszalał, sama bym poszła na taką salę, ale Amelka jest za mała
Daffi - mojemu bratu też kiedyś zwinęli blachy - pod Inter Marche - a on policjant
ludzie się jednak nie boją. A jak tam sprawa z mieszkaniem ???
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
ja mam od rana nerwa,dawid wstal o 6 i mi robi akcje
dopieor dzien sie zaczyna a ja juz mam dosyc na dzis.......
madziarena dalam damianowi;-)co do piskow u nas tez tak bylo,i na cale szczescie jzu sie skonczylo kiedy dawidek zaczal spac sam na duzym lozku,najwidoczniej za malo miejsca mial w lozeczku.
co do placu zabaw to jest to super sprawa,dobrze ze u nas cos takiego zrobili.
na obiad dzis robimy kopytka ,zostaly mi ziemniaki z wczoraj surowka i te cale nugetsy,,jak dla mnie zadna rewelacja,ale dawidkowi zasmakowalo i to jest najwazniejsze
ja mam od rana nerwa,dawid wstal o 6 i mi robi akcje

madziarena dalam damianowi;-)co do piskow u nas tez tak bylo,i na cale szczescie jzu sie skonczylo kiedy dawidek zaczal spac sam na duzym lozku,najwidoczniej za malo miejsca mial w lozeczku.
co do placu zabaw to jest to super sprawa,dobrze ze u nas cos takiego zrobili.
na obiad dzis robimy kopytka ,zostaly mi ziemniaki z wczoraj surowka i te cale nugetsy,,jak dla mnie zadna rewelacja,ale dawidkowi zasmakowalo i to jest najwazniejsze
Podziel się: