reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A ja na chwilunię:-)
Mloda się pluska w wannie ale już slyszę że chce wyjść:-)
katgen jeszcze raz spokojnej podróży, w miarę możliwości odzywaj się:tak: ciekawe jak Izka zniesie podróż:happy2:
witaj myszka:-)

reklama
dzien doberek :):):)
myszka witaj :)
pr i jak wyszly te ciasteczka?bo ja tez bym cos takiego zzrobila.....
daffi i jak ztym mieszkaniem wypalilo?
asienka blond siema siema :)
katgen pewnie ze bedziemy tesknic :)

Witam Was :)
Marzena - dzięki za kaszkę :)
Megi - mój też jedzie - już jest nas trzy ...
lecę pracować ... cholera teraz zaczynają się egzaminy w szkole a ja nie mam czasu usiąść i się pouczyć nawet :( a jak mała wieczorkiem zasypia to ja padam z nią ... ehs niech już ta szkoła skończy co odpocznę ...

niuska powiedz mi co ty sadzisz o tej diecie dukana?bo ja sie zastanawiam nad nia.
chcialabym jeszcze troche schudnac do swojego slubu,
jesli to by ci nie sprawialo problemu napisz mi co jadlas w poszczegolnych fazach,

Halo. Marzenka takie sobie, twarde sa moze jak poleza to będą lepsze. A kiedy ten ślub?:) madziarena- znajdź czas na zrobienie sciag :) a bedzie dobrze:p ja tak ostatnie 2 lata lecialam z kolega:p i wyszliśmy równie dobrze jak koleżanka która na wszystko zakowala:p

Ostatnia edycja:
reklama
mam wiesci

wybila 8:05 mowie do M ze ma zadzwonic do goscia od kawalerki mowie ze 8 to juz nie tak wczesnie a im szybciej tym lepiej.. zaczal swoje pretensje gadac.. wkurzyl mnie wiec wzielam tel i zadzwonilam sama.
Pan mowi do mnie ze jestem pierwsza ktora zadzwonila jupi
dzis na 16 maja przyjsc wszyscy ktorzy zdecydowali sie i sposrod tych wybiora komu wynajma. ale dodatkowo Pan rzekl ze rozmawial juz z zona i ze na 99% nam wynajma bo te 2 lata temu bylismy drudzy dodatkowo zna nas i to nam plusuje. mamy przyjsc dzis ale na 99% nam wynajmie!
takze dziewczeta zaciskajcie kciukasy do tej 16!!!!

Katgen kochana trzymaj sie! daj znac jak bedziesz na miejscu!
a mis w obrazku powalil mnie z nog.. hahah

Pr jej 32 tydzien! wow! ja przezywamn to z toba tak ze hohohoh...
Larvunia nim sie obejrzmy i ty zaraz tak bedziesz miala!

Do góry