reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A co tu dzisiaj taki ruch od rana:p my musimy dziadkowi powiedzieć zeby sanki przywiozl. A mnie dzisiaj całą noc młoda wkurzala budzila sie co pol godziny i albo do mnie ciagle przylazila, albo pić albo siku, nawet o 5 wymyslila ze chce jeść. A rano tez stwierdziła ze chce jeść a potem ze jednak nie bo chce kupe, jak zrobila to mowie chodź jeść a ta ze już jej sie nie chce... Amm

reklama
JA tylko na chwileczkę bo zaraz wychodzę ...brrrr, ale mi sie nie chce na to zimno nosa wynurzać ;-)
MArzenka dziękuję za życzenia!!
Ciacho, tak, to koło chlebka mniej więcej jest, dokładnie w budynku w którym znajduje się radio ESKA
Ania PR cena tego dużego zestawu to 23,78, a mniejszego z 68 elementów to 18,29, tylko w tym nie ma np nożyczek i zszywacza. Choć moje dziewczyny mają te mniejsze i i tak są wniebowzięte:-D;-)

Dzień dobry kochane;)
Mowa o sankach, my też nie mamy bo dziadkowie mają kupić na gwiazdkę niuni no więc nie kupowaliśmy ale jeśli w tesco by były to rzeczywiście tanie:tak: A mój jeszcze nie przybył do domu też szedł na 8:sorry2:niby do 13 mają robić taka była umowa:tak: marzenka, madziarena a wasi też na ten poligon 2 tygodniowy jadą?? niby od 6-18 grudnia???

Liliann całuski i wszystkiego najlepszego dla Oleńki:-)
katgen cieszę się że świetnie spędzasz tam czas

hej lili, megi, ania
to fajnie ze mozna detalicznie bo np. na moscickiego w tej hurtowni to tylko hurt nie mozna kupic a sztuki chyba ze sie cos zmienilo

a nie wiecie ile kosztuja meskie kalosze np. w obi albo gdzies? chce kupic szwagrowi bo on kolo domu lata w gumiakach bo tak mokro ze idzie sie teraz utopic

uciekam, mloda za 2 godziny do przedszkola a trzeba jakis obiad zrobic i posprzatac
w niedzielie robimy starszej urodziny bo w poniedzialek 11 lat konczy
milego dnia dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my juz spacer po sniegu zaliczylismy :-Dbylismy w warzywniaku:-D:-D:-D:-D
megi z tego co wiem to nie,moj codziennie dojezdza do wedzryna bo nby maja tam kurs:-D:-D:-D:-D:-D

obiad zrobiony,ja jeszcze do pracy za niedlugo mykam.

Mój dziś będzie wgrywał nowego windowsa xpeka więc chyba dziś nie zajrzę, mam tylko nadzieję że uda mu się dobrze internet ponownie zainstalować bo nie tak dawno był problem i musieliśmy fachowca wołać:/ A ja zaraz ubiorę Zuzię i pójdziemy po coś na obiad, aż na te zimno nie chce się wychodzić brrr:/ miłego dnia ;)

Witam
Lili -najlepsze zyczenia dla córci.Fajnie ze juz jestes
Ale macie fajnie śnieg :)
My tez nie mamy sanek bo nie ma po co chociaz od 2 lat w UK tez pojawia sie snieg i paraliżuje komunikacje mijeską hehehhe
Marzenka miłej pracy
Katgen- odpoczywaj kochana :-)i dobrej zabawy
A gdzie Larvunia i Magda??
PR - to miałas wesoło w nocy :/nie zazdroszcze
Madziarena -hej i miłej pracy bo Ty pewnie z tamtąd piszesz:)
Megi -czesc

Musze isc do banku ale nie chce mi sie na maxa i chyba sobie odpuszcze dzisiaj.
Miłego dnia wszystkim bye

reklama
Do góry