reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Młoda właśnie padla bez mycia, ja tez już w wyrku wymeczona strasznie dziś jestem sama nie wiem czym, wczoraj wieczorem tez nie miałam siły i wszystko mnie bolalo:( a dzisiaj u teściowej to już miałam stracha bo tak mi sie brzuch spial i młoda zaczal napierac na ,wyjście' ze nie mogłam oddechu złapać ale na szczęście to 1 razowa akcja. A w poniedziałek ide do fryzjera tylko ciekawe czy tam wysiedzę tyle... Potem po wyniki moczu a we wtorek z amelka do kardiologa a po południu ja ide do ginka czyli w przyszłym tygodniu zawsze cos...

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez sie prywitam zeby nie bylo bo za chwile u mnie remont kuchni wiec czasu nie ebde miala by poklikac. ale pozneij na pewno zajrze:)

hej laski
ale mokrona dworze jakis snieg z deszczem pada czy cóś:eek:
zycze milego dnia moze popoludniu zajrze jak bede miec czas
daffi slodkie dzieciaki, zreszta wszystko co mala to slodkie;-):sorry:

Dobry;-)
Daffi ale masz pocieszną "dwójkę":-D
A my znowu same dzisiaj, zaraz mykam się ubierać bo mam spotkanie u tej pani co czasem jej pomagam, zadzwoniła wczoraj że mamy przyjść bo z mężem mają z nami do pogadania ale to nie rozmowa na telefon, ciekawe co chcą, jeszcze najlepiej jak by mój mąż też był...co to za sprawa pilna?:confused::sorry2: dowiem się potem....to na razie:-)

reklama
Do góry