reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

katgen to super:tak:

A my po świętach się wyprowadzamy na 2 pokojowe, może ściągniemy rodziców na Sylwka to by nam i pomogli w przeprowadzce:-) a aktualny właściciel jak się dowiedział to zaraz z powrotem chciał zniżyć czynsz do 730 jak było:-D a my na to NIE dziękujemy:-D....Zuzia wykąpana już ja zaraz też pójdę i kolacyjkę jakąś zrobię, potem chyba miss polonie obejrzę bo nic w tym tv nie ma.

reklama
wpadlam powiedziec dobranoc
ja juz wykapana:-)
pofarbowalam wloski bo juz sie prosily
zrobilam sobie maseczke czekoladowa
a teraz popijam likier marcepanowy pycha !!!:tak::tak:

katgen gratuluje a co za auto kupiliscie?? pochwal sie
i opowiedz jak tam bylo w uk...:tak::tak:

megi no dobry pomysl na sylwka z rodzicami..zawsze to jakas pomoc
a na swieta zostajecie w mczu ??

daffi fajnie ze podloga zrobiona :tak::tak:

no nic uciekam dobranoc...

Hej
a Ty Kaśka co ??Nie odzywasz sie od tygodni wpadasz na chwile ,chwalisz sie i uciekasz.Ja protestuje!!
Dawaj jakies fotki Izki z obczyzny no dobra Twoje tez moga byc :)Brakuje mi tu Ciebie!!
Megi -super.ale koles od chaty musiał miec gula haha teraz niech sie w tyłek pocałuje
Magda- ja tez wypiłam drina wisky z cola ale nie powinnam bo na tabsach jade.Dalej mam kaszel i gardło mnie napierdziela wiec chyba lekarz bedzie potrzebny
Dafi na brakujace panele postawisz lodówke albo cos i bedzie git :)
Ja sie ciesze bo dzis dostałam paczke od tesców z suszonymi prawdziwkami i jakimis innymi grzybkami zrobiłam pyszny sosik grzybowy a jutro chyba zrobie juz pierogi z kapusta i zamroże na wigilie.A a Kayka dostała sliczną kiecke wyjściową :)a miałam własnie jej nowa kupic bo ze wszystkich wyrosła

Ostatnia edycja:
no wiem wiem ze Was zaniedbuje wiem. Biję się w piersi ;p

Ale ostatnio zalatana jakaś jestem i na nic czasu nie mam. obiecuje wywalic posta na poł strony. Dajcie mi czas.

Kupiliśmy Mistubishi Space Star 2000 rok. stan IDEALNY za fajną kasę;)

katgen to fajny teraz macie wozik:) trzymam cię za słowo z tym postem na pół strony:-D no i sama jestem ciekawa fotek z Walii:tak:
befatka to zdrówka życzę ;-)
Magda my jedziemy na wigilię do swoich i jak się uda to ich zabierzemy do nas ale to obgadamy na miejscu dopiero:tak:

ja też już mówię dobranoc, oczy mnie szczypią:blink: papapa

reklama
Do góry