reklama
C
ciasteczko
Gość
halo:-)
i juz po swietach
i juz po swietach

Hej hej..
Święta, święta i już po świętach. Tyle szykowania i połowa nie zjedzona.
a mnie nawalil laptop i nie odpala..wrr...
cos chyba windows wysiadl bo komunikat jakis wyskakuje tylko..
u mnie goscie do 5 stycznia jeszcze beda..
Pr trzymaj do nowego roku hehe

Święta, święta i już po świętach. Tyle szykowania i połowa nie zjedzona.
a mnie nawalil laptop i nie odpala..wrr...
cos chyba windows wysiadl bo komunikat jakis wyskakuje tylko..
u mnie goscie do 5 stycznia jeszcze beda..
Pr trzymaj do nowego roku hehe

Witam
Ja sama z Zonią Nati u mjej mamy a P. już w pracy.
Aniu jak rączka wchodzi to naprawde juz niedługo. Jak sie do stycznia urodzi to bedzie z Zonia w jednym wieku ;-)
A wiecie moj szfagier przerał sie za mikołaja Nati miała radoche. Dał jej prezent i pyta a co chcesz za rok dostac a ona że brata :-) zbladlismy ale jakoś się dało ją przkonać że kuzyna dostanie...
Ja sama z Zonią Nati u mjej mamy a P. już w pracy.
Aniu jak rączka wchodzi to naprawde juz niedługo. Jak sie do stycznia urodzi to bedzie z Zonia w jednym wieku ;-)
A wiecie moj szfagier przerał sie za mikołaja Nati miała radoche. Dał jej prezent i pyta a co chcesz za rok dostac a ona że brata :-) zbladlismy ale jakoś się dało ją przkonać że kuzyna dostanie...
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
pr w czwartek bede wiedziala:-)ale mysle nad 26 lutym,
annes kurcze twoja zosia juz ma 9 miesiecy,masakra smiga juz?jak ten czas leci..
ja za duzo jedzenia nie robilam bo pamietam ze wtamtym roku sie narobilam i wiekszosc sie zmarnowalo.
milego popoludnia:-)
annes kurcze twoja zosia juz ma 9 miesiecy,masakra smiga juz?jak ten czas leci..
ja za duzo jedzenia nie robilam bo pamietam ze wtamtym roku sie narobilam i wiekszosc sie zmarnowalo.
milego popoludnia:-)
Marzernka- ona od dawna smiga najpier pełzała teraz raczkuje i juz wstaje i chodzi przy meblach za reke nie lubi. ale staje juz tez bez trzymania :-) A co do jedzenia to tak samo zrobiłam bo w tamtym roku zmarnowało sie sporo
Jak ten czas leci w tamtym roku czekalismy na Zośkana naszego a teraz juz łobuzuje.
Moje dziecko nie chce wrócić do domu. Ale smutno tu i Zośia tez jej szuka.
Larvunia- ale zobacz jak zaradne teściowa to zrobiła świeta spokojnie a ptem sylwestra mogła swiętować hehhehe
forki ze świat dodałam i zapraszma :-)
Jak ten czas leci w tamtym roku czekalismy na Zośkana naszego a teraz juz łobuzuje.
Moje dziecko nie chce wrócić do domu. Ale smutno tu i Zośia tez jej szuka.
Larvunia- ale zobacz jak zaradne teściowa to zrobiła świeta spokojnie a ptem sylwestra mogła swiętować hehhehe
forki ze świat dodałam i zapraszma :-)
Ostatnia edycja:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hallo jestem już:-) odezwe się jutro
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Annes- dobre
a moze by tak spełnić marzenie corci
a ja dziś sie troche przeszłam w końcu do sklepu potem do tesciowej i potem spowrotem i jakoś mi troche lepiej tylko ze znow mnie kluje i jakoś kosci mnie bolą w sensie ze miednica
Podziel się: