reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej hej..
Święta, święta i już po świętach. Tyle szykowania i połowa nie zjedzona.
a mnie nawalil laptop i nie odpala..wrr...
cos chyba windows wysiadl bo komunikat jakis wyskakuje tylko..
u mnie goscie do 5 stycznia jeszcze beda..

Pr trzymaj do nowego roku hehe :tak::tak:

Witam

Ja sama z Zonią Nati u mjej mamy a P. już w pracy.

Aniu jak rączka wchodzi to naprawde juz niedługo. Jak sie do stycznia urodzi to bedzie z Zonia w jednym wieku ;-)

A wiecie moj szfagier przerał sie za mikołaja Nati miała radoche. Dał jej prezent i pyta a co chcesz za rok dostac a ona że brata :-) zbladlismy ale jakoś się dało ją przkonać że kuzyna dostanie...

Ostatnia edycja:
pr w czwartek bede wiedziala:-)ale mysle nad 26 lutym,
annes kurcze twoja zosia juz ma 9 miesiecy,masakra smiga juz?jak ten czas leci..
ja za duzo jedzenia nie robilam bo pamietam ze wtamtym roku sie narobilam i wiekszosc sie zmarnowalo.
milego popoludnia:-)

czes popoludniowo...
nic sie neichce po tych swietach co nie.
PR moj jest z 29 rudnia wiec moja tesciowa nie wytrwala do stycznia hehehe ;-)

Marzernka- ona od dawna smiga najpier pełzała teraz raczkuje i juz wstaje i chodzi przy meblach za reke nie lubi. ale staje juz tez bez trzymania :-) A co do jedzenia to tak samo zrobiłam bo w tamtym roku zmarnowało sie sporo

Jak ten czas leci w tamtym roku czekalismy na Zośkana naszego a teraz juz łobuzuje.

Moje dziecko nie chce wrócić do domu. Ale smutno tu i Zośia tez jej szuka.

Larvunia- ale zobacz jak zaradne teściowa to zrobiła świeta spokojnie a ptem sylwestra mogła swiętować hehhehe

forki ze świat dodałam i zapraszma :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Annes- dobre:) a moze by tak spełnić marzenie corci:p a ja dziś sie troche przeszłam w końcu do sklepu potem do tesciowej i potem spowrotem i jakoś mi troche lepiej tylko ze znow mnie kluje i jakoś kosci mnie bolą w sensie ze miednica

Do góry