reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć:-)

Nie było mnie ostatnio, bo laptop mi padł tzn jak się ładował na komodzie, młody pociągnął za kabel i runął o ziemie. Niestety poszła matryca i dopiero dziś odebraliśmy z serwisu, orginalna była dwa razy droższa, więc wzieliśmy samsunga i przepadła w związku z tym gwaracja, a była jeszcze 14 miesięcy, więc szkoda.

Święta nawet, nawet, trochę mi smutno było że rodziców i siostry widziałam tylko na skaype, ale cóż takie życie.......
M teraz urlop ma, więc mały nie chodzi do żłobka tylko siedzi z nim, trochę ma kataru i gardło czerwonę, więc musi z nim jutro do lekarza iść.

Ja teraz od dentysty wróciłam, larvunia dzięki za namiar, fakt dentystka równa babka i nie dużo za zęby bierze.

To tyle co u mnie, poczytam teraz co u Was.

Ostatnia edycja:
dzien doberek:-)
madzia wiesz ze mamy taki sam wypoczynek:-)tylko ja mam zielony a ty pomaranczowy jak dobrze pamietam:-)
aneteczka jak u was wyglada jazda na sankach?bo u nas okropnie:wściekła/y:zdjelismy nawet oparcie ale pomoglo tylko na chwile.wczoraj prawie cala droge albo szedl albo na rekach,chyba czas zakonczyc takie wypady do mamy bo nie ma w tym zadnej przyjemnosci.
larvunia pokaz nam sie z brzuszkiem:-)kopie juz?
megi super ze mieszkano sie podoba malej,to najwazniejsze pewnie cieszy sie ze ma swoj pokoj a wy w koncu prywatnosc jakby nie bylo:-)

zmykam szykowac sie do pracy,wczoraj dzis i jutro od 9 do 19:szok::-)

hej dziewczyny:)
wszystko wraca do normy wiec i ja tez:D
ponadrabiam was co naskrobalyscie:D

PR jak sie czujesz???? nie moge sie doczekac Twojego rozwiazania:D

Cześć;)
Byliśmy w Świebodzinie mieliśmy sprawę do załatwienia ale już w domku, jak dobrze:) dzisiaj wpadają znajomi wieczorkiem więc jakoś czas zleci, na sałatkę wstawiłam będzie na Sylwestra już:tak: zaraz mieszkanko ogarnę i luzik:-p
PR- no też jestem ciekawa kiedy się coś ruszy i maluszek przyjdzie na świat:)
Daffi cieszę się że masz dobre samopoczucie:happy2:

Zdjęcia w galerii;-)

Ostatnia edycja:
Halo ja sie kulam dalej już ledwo ale jeszcze laze już mam problem zeby wsiąśc i wysiasc z samochodu. I laze jak ta kaczka bo młody chyba nisko już nawet na kibelku już ciężko siedzieć

Ostatnia edycja:
hej hej
my po obiadku teraz odpoczywamy hehe

Pr zapodaj jakas fotke brzuszka zanim urodzisz heh :tak::tak:

megi widze jakas imprezka sie szykuje czyzby parapetowa?? :-D:tak:

katgen jak siostra??

marzenka a skad wiesz jaki mam wypoczynek?? :-paa...bylas kiedys u mnie tak tak..:tak:

aneteczka szkoda z tym lapkiem ze tak wyszlo ale dobrze ze zrobiony...bo moj narazie lezy w szafie :-:)-(

a gdzie nasze ciacho sie podziewa??

milego popoludnia !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry