reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia dokladnie takie kupowanie rozciagniete w czasie mnie boli niz wszystkim od razu
pr nic nie mow o kasie juz nie pamietam kiedy u nas tak zle bylo:-( jeszze teraz komp mojego pochlonie kilka stowke a do pracy mu potrzebny wiec trzeba zrobic
madzia o primark fajny sklep i maja super ceny

Macie w Gorzowie taki?

reklama
no masakra jakas na koniec roku ja tez nie pamietam kiedy musielismy pozyczac zawsze udawalo sie odpoluzc na czarna godzine stowke albo 2 a teraz same rachunki... i sie wnerwilam tez bo za prad niedoplata i w grudniu musimy 300 zaplacic;/ bo w tamtym roku mielsimy nadplate to nam zrobili mniej do zaplaty a teraz tyle mniedoplaty;/ i ubezpieczenie auta do 19 listopada moj musi szkole oplacic kolejna rate ahhh same wydatki.. no ale coz

helo.
maa zdycha. ja lece do przedszkola, meznu na zwolnieniu, koezonki, i antybiotyk na gardlo. boniu co się dzieje z tym swiatem. pelno swiństwa lata.

madzia a gdzie ty dokładnie jestes w tym DE? bo ja kocham primarka w anglii bylo duuzo ich, bo to ang sklep. befatka pewnie tez zna. i kroma powinna.

lece ;*

madzia pomarzyc dobra rzecz,niestyty nie maw tej dziurze ale jak otworza nowe centrumhandlowe bedzie H&M z tym ze tam ceny juz kosmos
pr my tez mamy oc w tym miesiacu ale to strasznie duzo kurna w tym miechu ponad 1500zl rachunki same i nie mamy zadnych kredytow:baffled:
dobrze ze na jedzenie wydajemy niezbyt duzo nie jestesmy zbyt wymagajcy

Future mieszkam w Hannoverze :tak: zdrowka duzo dla twojego chlopa :-)

Ciacho ja rzadko kupuje w H&M jedynie wtedy jak maja przeceny wtedy sie oplaca :tak: a tak to wogole ta ich moda mi sie nie podoba :no:

Dobra ide zaraz makaron ugotuje dla mlodej a sos jest ze wczoraj i obiado z glowy :happy2:

madzia w h&m maja niektore rzezy fajne ale ceny tez:baffled:
pr dobrze ze ma sie jakies zapasy:-D a u nas tylko moj M jest miesny ja to moge bez miesa sie obejsc nawet miesiac ja bym mogla zyc tylko ma platkach, jogurtach i mleku zreszta dziewczyny rowniez
jedynie co to mloda placow ziemniaczanych nielubi zreszta robie moze razk do roku:sorry2: za to lubia pierogi z truskawkami hehe jutro zrobie na obiad:tak:
future zdrowka dla twojego i mlodej

aaaaaaaaaaa
mowie do Frucia czego Cie ciocia Ania nauczyla dzis a ten do mnie ze kolorow. No to jakie , pytam... zeby wymienil jakis po angielsku a ten do mnie "PINK- rozowy".
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Future!!!! :baffled::szok:
:-p:-p:-p:-D

aaaaaaaaaaa
mowie do Frucia czego Cie ciocia Ania nauczyla dzis a ten do mnie ze kolorow. No to jakie , pytam... zeby wymienil jakis po angielsku a ten do mnie "PINK- rozowy".
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Future!!!! :baffled::szok:
:-p:-p:-p:-D

Larvunia zaraz bedziesz z synkiem po angielsku gadac :-):tak:

reklama
Do góry