FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
marzenka, lepiej sprawdzic. to jednak łóżko. ale z drugiej strony...jak polezysz 2 minuty w sklepie, to i tak nie znaczy, ze się bedziesz wysypiac, co nie? a z allegro zawsze mozna zwrócic 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
akurat teraz jak mama jest to spi na dole przydaje sie jak ktos przyjezdza
ja tez kupilam te lozko na ebayu ale bez materacow 
moze kupcie lozko samo na allegro a materac wybierzecie w sklepie 

wiec jak juz to z materacem kupimy..mi glownie zalezy na tym by byla wlasnie ta szuflada od gory,wydaje mi sie pojemniejsza bo jak widzialam te z szuflada wysuwana to masakra jakas,,cala posciel by sie nie schowala tak mi sie wydaje....i sie boje ze spadnie mi na podloge jakos nie wydaje mi sie stabilne..i ze bedzie rysowac panele

wybily sie sprezyny a tyle dalismy za ten naroznik z tym ze to skora, ale juz zajechany jest
ale takie dobre:-)

wiecie co zauważyłam że po tym mleku Nan Pro Pawełek mi ładnie śpi, nawet do 4-5 godz w nocy( daję tylko na noc butlę) i jest spokojniejszy, po Bebiko zaś wzdęcia miał biedny...
http://allegro.pl/zestaw-legoo-2-biurko-meble-mlodziezowe-marmex-i1894755379.htmla mebelki takie tylko ze nie te co sa na obrazku tylko nr takie-L1-L6-L8-L10 chyba tez bedzie dobrze