madziarena
Mamusia Amelki
i na pewno lepiej niż na UZ. teraz jeśli chciałabys iśc tam na mgr musiałabyś zaliczyć chyba z 8 przedmiotów :/ ... no i sa bardzoooo drogie studia w ZG bleeee nie chce fuj
! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i na pewno lepiej niż na UZ. teraz jeśli chciałabys iśc tam na mgr musiałabyś zaliczyć chyba z 8 przedmiotów :/ ... no i sa bardzoooo drogie studia w ZG bleeee nie chce fuj!
![]()
witam sie;-)
ja dzis nie w sosie,ciche dni nastaly :-(
piwko se walne jak dawidek juz zasnie w najlepsze
poki co wlasnie wrocilam ze spacerku,nie zalatwilam sprawy z dowodem:-(
buzka
W srode wywaliłam ze 20szt bo robiłam porządki w szafie i malusie rzeczy podzieliłam miedzy sąsiadke a kuzynke z PL.Szkoda ze nie powiedziałas wczesniej pusciłabym do pl i odebrac bys mogła u moich rodzicówwitam sie popoludniowo...
ma ktoras na zbyciu wieszaki dzieciece??![]()
No własnie a co sobie bedzesz załowac .tez sie dolacze... wirtualnie z Wami, ale tez przy % w domciu ;-) a co sobie bede zalowac...![]()
No własnie a co sobie bedzesz załowac .
Ktos jeszcze sie dołączy???Pij- ątek dzis w koncu