reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

i na pewno lepiej niż na UZ. teraz jeśli chciałabys iśc tam na mgr musiałabyś zaliczyć chyba z 8 przedmiotów :/ ... no i sa bardzoooo drogie studia w ZG bleeee nie chce fuj :p ! :baffled:

reklama
witam sie;-)
ja dzis nie w sosie,ciche dni nastaly :-(
piwko se walne jak dawidek juz zasnie w najlepsze
poki co wlasnie wrocilam ze spacerku,nie zalatwilam sprawy z dowodem:-(
buzka

i na pewno lepiej niż na UZ. teraz jeśli chciałabys iśc tam na mgr musiałabyś zaliczyć chyba z 8 przedmiotów :/ ... no i sa bardzoooo drogie studia w ZG bleeee nie chce fuj :p ! :baffled:

Ja też studiowałam w Zielonej-zaoczne-polonistyka. Porażka!!!
Nie wspominając o Ugliku i Kiejzikowej, którzy tak nas przemaglowali, że po pierwszym semestrze została dosłownie połowa. Ceny mają z kosmosu:-). Mojej grupie kazali jeździć na zjazdy przez trzy dni na 2-3 zajęcia dziennie porozrzucane przez cały dzień a z grupy kierunkowej kazali nam się przygotowywać indywidualnie. Szczyt kretynizmu.

witam sie;-)
ja dzis nie w sosie,ciche dni nastaly :-(
piwko se walne jak dawidek juz zasnie w najlepsze
poki co wlasnie wrocilam ze spacerku,nie zalatwilam sprawy z dowodem:-(
buzka

Ja też mam ciche dni. Ciągle chce mi się płakać, ale już nie mam czym. Do tego rozbolał mnie brzuch. Ale ja sobie nie walnę piwka:no:.
Już dawno nie miałam takiego złego dnia:-(.

witam sie popoludniowo...
ma ktoras na zbyciu wieszaki dzieciece?? :dry:
W srode wywaliłam ze 20szt bo robiłam porządki w szafie i malusie rzeczy podzieliłam miedzy sąsiadke a kuzynke z PL.Szkoda ze nie powiedziałas wczesniej pusciłabym do pl i odebrac bys mogła u moich rodziców:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Swoja droga ciezko jest mi uwierzyc ze moja w takich ciupkich ciuszkach śmigała.A teraz babsztyl taki duzy :-D:-D:-D

Wie któras co z Izunią nasza???Kurde oby szybko wyszły z tamtąd nienawidze szpitali
:-(

Marzenka a co mi tam to ja sobie dziabne wieczorem z tobą mam resztki malibu skitrane :D

Ostatnia edycja:
Madziarena- dowiedziałam się od mojego mężusia, że pracuje na 1bpzmot( Batalion Piechoty Zmotoryzowanej), Kompani logistycznej. Jakby twój mąż tam pracował to napewno będą się znać, a jak nie to odpisz dokładnie na jakiej kompani pracuje.

Tak wogole to zajrzalam na chwilę do was bo mój przez caly czas od 15:30 używał kompa.

Katgen- to ty z malą na oddzial trafiłaś? dobrze wyczytalam? to sprawa poważniejsza niż myślałaś? o rety!!!! :-( czytalam szybko co pisalyście i tak zrozumiałam BĄDŻCIE SILNE

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Megi17. Mój mąż pracuje na kompanii rozpoznania bodajże w drugim plutonie ... :/ nie ejstem na 100% pewna ;), ale tam gdzie Damian Marzeny! Jak Wam wieczór mija ? Ja od dwóch godzin zabieram sie do pisania licencjata i cos nie mogę ruszyć :) Pozdrawiam

Do góry