reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka my mamy soniaka i to taki byl z wyzszej polki wtedy a teraz chcemy lustrzanke kupic tylko
jaka? mamy upatrzona canona ale obiektyw nam sie nie widzi ale sam osobno to tak 1500zl i wiecej:dry:
fajnie ze kalosze sie znalazly:-):tak:

reklama
Bylam w sklepie kupilam sobie sweterek bo mialam znizkowe kupony wiec taniej sie udalo zakupic :tak:
ja tez mialam kupowac lustrzanke w lipcu jako na urodziny hehe mialam juz upatrzony canon ale nie pamietam jaki dokladnie ale nie byl drogi jakos 2 tys zl kosztuje :tak::tak: znajoma taki ma i sobie chwali :tak:
ale jakos tak pozniej przemyslam i doszlam do wniosku ze jednak nie chce ze nie potrzebuje takiego aparatu..wystarczy mi ten zwykly w sumie na takie zdjecia zwykle co ja robie...:tak: mamy samsunga ma on 2,5 roku wiec w sumie nie jest taki stary :tak:

ciacho ciezki orzech do zgryzienia tyle lustrzanek teraz ze nie wiadomo jaki wybrac :tak:
Marzenka to fajnie ze kalosze sie znalazly :tak:

owca chcemy kupic ale niekoniecznie kupimy bo u nas tak zawsze:-D najpierw sie napalimy a pozniej rezygnujemy bo uznajemy ze az tak nam to cos nie potrzebne
laugh.gif
:-D
to sie oblowilas, ale fajnie miec tak bony znizkowe:-):tak:

Ciacho to tak jak ja,tez bylam napalona na lustrzanke a potem mi przeszlo i stwierdzialam ze nie potrzebuje :no:
dostaje czesto takie kupony z takko ze znizkami 50 ,40,30,25 % :tak::tak:
posprzatalam u mlodej w szafie i znow worek ciuchow odlozylam ...:tak:

a ja jestem bardzo zadowolona. nie robie ekstra zdjęc na wystawy, i czasem jest cięzko nosic, ale mam piękne zdjęcia takie codzienne.
moja mama mowi, ze malo ma naszych zdjęć, że w tamtych czasach rzadko kto mial aparat i nikt nie ma pamiątek. i my mieliśmy zwykłą cyfrówkę, a ja jednak postanowiłam miec pamiątki dla Hesi. dużo zdjęć wywołuję, bo z dysku to też szlag może trafić. a tak robię foto książki, czy do albumu też. i mam ;) co w ręku to też inaczej,

hej
ja mam canona eos 1100d ;) czy jakos tak - jestem zadowolona do tego naprawili nam sonego h10 i tez super foty robi.
Marzenka fajnie ze ma ciuszki musialabym wpasc do ciebie i bysmy poszly oblookac
Futre jak tam w dwupaku ?
Mycha duzo grzybow ?
mala juz spi ide sie kapac ogarnac domek i na serialiki dobranoc :*

my sie zastanawiamy na canonem 600D ale zeby byly dwa obiektywy ewentualnie taki 18-135
ale to jeszcze myslimy bo co nagle to po diable:-D

hej
ja mam canona eos 1100d ;) czy jakos tak - jestem zadowolona do tego naprawili nam sonego h10 i tez super foty robi.
Marzenka fajnie ze ma ciuszki musialabym wpasc do ciebie i bysmy poszly oblookac
Futre jak tam w dwupaku ?
Mycha duzo grzybow ?
mala juz spi ide sie kapac ogarnac domek i na serialiki dobranoc :*

Madziarena zależy do jakiego lasu trafisz :-p no dzisiaj Mój zarobił 30zł no to przez 2 dni zarobił ponad 40zł .. Jutro też jedzie a może razem pojedziemy nie wiem zobaczę ...

My mamy aparat cyfrowy, zadowolona z niego jestem mimo iż nie kosztował tak dużo o jakich wy tutaj cenach dyskutujecie ... Dzieci Nam się trochę pochorowały i Mnie też gardło zaczyna boleć :-( obym się też nie rozchorowała, My właśnie dziś dostaliśmy wezwanie na szczepienie z Jaśkiem a On przeziębiony,ale do wtorku może mu przejdzie taką mam nadzieję ...

reklama
Do góry