reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho na razie jeździ, pfu, pfu...............:-pmam nadzieję, że nic przez nastepny rok w nim sie nie zepsuje.

Wrzesień to chyba wszędzie trudny, takie powakacyjne oprzytomnienie.

I trzeba zacząć juz na zimę kupować uuuuuuuuuuuu
Ja mlodemu kaloszki do przedszkola muszę kupić, bo jak byk stoi że w chlapy w gumiakach maja być.

reklama
a jak sie nie znajda kalosze bede zmuszona kupic bo 25 maja wyjazd do lasu...
u mnie wtym miesiacu malo oplat ale tez zaciskam zeby bo w przyszlym miesiacu mam kupe oplat bo dochodzi ubezpieczenie auta przeglad czynsz do tego buty na zime kurtke dla mlodego:baffled:
wiecie ze przymiezalam czapke dla mlodego i wtym roku jeszcze bedzie dobra na zime:szok:juz 3 sezon bedzie chodzil
niewiem czy jest sens bo chcialam pozadne buty kupic mlodemu na zime ale jesli sie kalosze nie znajda to bedzie znaczylo ze ktos ukradl a mamy szafke zaraz przy wyjsciu i niewiem czy jest sens....kurcze dobrze ze to kalosze a nie jego nowe adidady tosz bym sie dopiero wkur.....
ide czytac mlodemu kubusia puchatka

Hej
Marzenka trzeba było zrobić zadymę o te kalosze - jak mogły zginąć ??? Wyjaśnij to bo jak już zginęły kalosze to co będzie zimą gdy dojdą czapki szale ciepłe kurtki itp... no i rób te usg pilnie ... aż strach, co to się ostatnio dzieje ...
Moja mała dziś ładnie poszła z uśmiechem troche pomarudziła ale ok. Jutro mężuś wraca ahh stęskniłam się już :)
Laski u mnie też wydatki z ciuchów pozostaje mi tylko kupic malej buty bo na szczescie kurtki ma z zeszlego roku i kkombinezon też ale czapki szale rekawiczki chyba sie na Poznan albo Zg wybiore do Auchanów itp bo u nas nie ma :/

ja zapomnialam ale bede musiala tez mloej kupic kozaki na zime a zeszla przechodzila w adidas miala jakies dyzurne kozaki ale tylko uzywala na snieg, znowu wydatki :confused:
madziarena nie ma to jak wieksze miasto, wiekszy wybor chociaz niekoniecznie taniej

od 15 pazdzierniki ambulatorium bedzie w lecznicy na pilsudskiego
nie bedzie na dekerte, paranoja ale coz znowu beda ludzie jezdzic w tam i z powrotem

Dzień Dobry.
Jak tam Future??

Kurcze faktycznie tutaj pustki że hoho.

Mój Mąż na grzyby pojechał, może coś zarobi. Wczoraj około godziny był i 13zł na samych prawdziwkach zarobił, dziś już jest dość długo - zobaczymy.

Idę zerknąć na tajny, może tam Was więcej. :tak:

reklama
Jola mam skierowanie bez daty, mogę jechać jutro, ale lekarz mi powiedzial, ze jak sie nic nie bedzie dzialo to mnie przetrzymają przez weekend bez sensu, pewnie bez jedzenia, krew bedą robić i mocze. bez sensu. a jak pojade w poniedzialek, to ewentualnie do wtorku przetrzymają, zrobią wyniki. a jak będzie ktoś rozgarnięty to i pn ciachną mnie i po wszystkim. fajnie by bylo, bo może na weekend bym wyszła. no zobaczymy. w razie czego skierowanie mam. mogę nawet dzisiaj jechac. ale wiesz...ja czekam, aż się coś zacznie, to wtedy robią cc od razu jak tylko się przyjedzie.
no zła jestem, bo pobolało wczoraj i mogłoby się rozkręcac, to mialabym już malego ze sobą ;)

Do góry