reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry !
a ja pospalam 9 godz :szok::tak:...i jeszcze wstawac mi sie nie chcialo ;-)
Aniolek wspolczuje oparzenia, mam nadzieje ze dzis juz tak nie boli oby sie szybko zagoilo :tak:

Wczoraj bylam 2 godz w przedsz byla taka posiadowka swiateczna z kawa i ciastem,ciastkami itp. robilismy wspolnie z dziecmi swieczki , malowalismy itp..dzieciaki pospiewaly piosenki fajnie bylo :tak:
dzis mam w planach robic te paszteciki musze pomalu brac sie za robote bo sie nie wyrobie potem ale codziennie cos i czas ucieka...Choinke ubierzemy w sobote ale chyba skusze sie na prawdziwa dzieciaki nigdy nie mialy jeszcze...a jak przechodze kolo nich kolo sklepu to tak slicznie pachnie :tak: tylko troche kasy szkoda bo 20 euro kasztuja tym bardziej ze mam w piwnicy sztuczna ale co tam zobaczymy w sobote moze beda juz tansze :confused:

No nic tyle narazie musze uciekac zaraz wychodze i jade do szkoly jeszcze tylko do piatku a potem wolneeeeee :-D
Bay.....

reklama
owca rany 9 godz to ja nie pamietam kiedy tyle spalam:-D a co zrobisz z tymi pasztecikami zamrozisz surowe ?
fajnie u was tak bardziej rodzinnie niz u nas, tutaj sie nie chce nikomu, ludzie czasu nie maja

ciacho chce je upiec i wtedy do woreczka i zamrozic :tak:
potem tylko odmroze i przed jedzeniem na chwile do mikrofali zeby cieple byly
tak moja tesciowa robi :tak::tak:i sa dobre....

czy ja wiem czy u nas rodzinnie hmm..chyba podobnie jak u was :sorry2:
dobra lece bo mi tramwajo zwieje :-D

hello
future ja tez nie wyspana
dawid nas budzil bo kaszel ma straszny taki duszacy:sorry2:nigdy takiego nie mial jeszcze
jeszcze goraczke mial to spalam troche u niego troche z mezem masakra chodze jak lunatyk dzis..dobrze ze wolne
a ja sie najbardziej nie moge doczekac wlasnie tego ubierania choinki
madziarena trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.

Hello
U nas choinka już ubrana :)
Future te wymioty to teraz jakiś wirus jest - Amelka też 1 dzien tak miała, Filip i wogóle w przedszkolu słyszałam ...
u nas w przedszkolu dziś 5 dzieci ... Amelka wyje bo jej koleżanek nie ma :/ ehsss... gdybym miała wolne to bym jej wcale nie dała

Witam
Tak może być i wirus, panuje ogólnie....
Zuzia np tylko miała wymioty ale u niej już skończyło się szpitalem niestety....
U nas choinka też już stoi:tak: Idę zaraz sprzątać do Zuzi, wczoraj jednak nie sprzatałam, koleżanka wleciała na kawke, posiedziała, potem za obiad się zabrałam, mój wrócił z pracy to poszłam do sklepu no i już prawie wieczór był...nic nie tknęłam wczoraj:-p

reklama
uuuu Aniołek tule mocno :** Nasikaj sobie na ta reke :)

madziarenka dzięki umarłam ze śmiechu i nawet zapomniałam, że boli:-D

Ciasteczko
to prawda ból niesamowity :/
Future jak Helenka? Zdrówka
Owieczka dzięki kochana, dziś juz troszkę mniej boli, ale pęcherze się porobiły :/ zawinęłam bandażem, żeby nie ocierać o wszystko czego się dotknę. Fajnie, że u Was w przedszkolu takie akcje robią :) dzieciaki pewnie zadowolone.
A u nas choinki chyba 50zł ale podobno dzień przed wigilią zawsze przeceniają do 20zl.. Ostatnio babka jakaś mnie zaczepiła, żeby ponarzekać i właśnie tak twierdziła. Ja tam nie wiem bo też mamy zawsze sztuczną.
marzenka zdrówka dla Dawidka, oby na święta nic go nie złapało

Idę odpocząć póki mały śpi

Do góry