reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jadźka no brzusio malutki jeszcze, wybije później z pewnością;)
marzenka no fakt nie wiadomo czy go puszczą tym bardziej że ma tam ciągnąć służby co 48h:confused2: najwyżej prześle sie im kasę do młodego i już bo co ja sama z dziećmi nie pojadę. Taka praca trzeba zrozumieć

reklama
Hejka. U Nas po staremu, jakoś leci. Cały czas w biegu, nic się nie chce, jakaś zmęczona chodzę, w domu jestem po 17 a czasami koło 18 zanim dzieci ogarnę, jakiś szybki obiad a w sumie obiado - kolację i tak zleci do przed 20, potem dzieci spać i wieczór nadchodzi a potem już albo nie mam siły pisać, czytać albo po prostu zapominam aby zajrzeć - PRZEPRASZAM Was Kochaniutkie.
megi no to fajnie ze sie kreci :-):-)...ladny salonik :-) A co tak niechetnie chcesz do Mogilna jechac? hehe jak nie masz ochoty to poprostu powiedz ze nie przyjedziecie na komunie..jak nie jestescie chrzestnymi to nie musicie jechac :tak:moim zdaniem oczywiscie ;-) Nie wiesz co z Mycha ? dawno nie zagladala :sorry:
Owiecka jestem :p dzięki, że pytasz o Mnie :))) Dzisiaj miałam wolne ale za to jutro muszę jechać na kilka godzin, nie chce Mi się no ale trzeba, coś za coś ... Dzieci jakoś się u Nas trzymają, Jaś antybiotyk przyjął i odpukać jest ok, Wojtek niby ok ale czasami zakaszlnie, ale dziś jakaś biegunka Go męczyła, zobaczymy jak jutro będzie się czuł, na wieczór chciałam dać mu drugi raz smectę ale biedny zasnął jakoś koło 18 i tak śpi bez kąpieli (dzień dziecka ma) ... Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :))) Zdrówka dla chorowitków, Pr lepiej sprawdźcie co tam z Jasieńkiem spokojniejsza będziesz, Kroma zdrówka dla Arka i Olci też no i dla Was też ;) Jadźka a no brzuszek tak jakby w miejscu stoi, ale jak w pewnej chwili Ci wystrzeli to zobaczysz :p fajnie, że dzidzia rośnie :)) Megi no to może problem z głowy, jakąś kasę im prześlecie czy prezent i tyle, przynajmniej na paliwie zaoszczędzicie :)) Nie wiem co tam komu miałam jeszcze odp., ale pozdrawiam wszystkie i buziaczki :)))))

hej
jadzka ja tez sie lepiej czuje jak wiecej czasu na dworze;-)
brzusio faktycznie malutki ale napewno cie wybije pod sam koniec.....nawet lepiej dla ciebie hehehe:-)po mnie juz widac ze ciezarna brzusia nie zakryje;-)
mycha na kilka godz w sobote to nie jest zle :-)raz dwa minie;-)
my dzis pewnie na dzialke pojedziemy...jakies zakupy i zleci;-)
jadzka moj maly jezdzi na 2 kolkach od tamtego roku..smiesznie to wygladalo jak taki malutki z nami jezdzil :-Dale teraz ma nowy kola 16tki i musi nabrac pewnosci do niego...ale mysle ze kazdym dniem bedzie lepiej wczoraj juz dobrze se radzil nawet zjechal z gorki juz myslalam ze glebe zaliczy ale se poradzil:-)
poki co witam sie z kawka;-)

Hejoł
Ja się witam z płatkami :p zaraz budzę małą i jadę na targowisko muszę sobie coś na tą komunię kupić :/ Mężu pojechał do szkoły a ja siedzę.Wczoraj prawie do 23 sprzaatałam bo nim wróciłam z mała z dworu była już 20 :/ no ale przynajmniej dziś mam looz.
Jadźka no faktycznie mały :) mnie baaardzo wywala wieczorami, a rano tez malutki :)
Mycha hej !
Megi ja mam 2 komunie w jeden dzien na jednej sali. Pokupiłam zegarki Casio za 100 zł i do tego dorzucam po 50 zł od dziecka a co tam w koncu siostrzeniec i brataica, ale nie jestem chrzestna wiec git :) a chrzestni kupili rowery - umówili sie na 300 zł a reszte doplacaja rodzice. U nas nie ma i nigdy nie było przesady z prezentami na komunie i to mi sie podoba :)

Witam i ja !!
w koncu sobota to nie trzeba sie z rana nigdzie spieszyc ;-)
kawke w spokoju pije a potem troche posprzatam , jakis obiad zrobie i spadamy na ogrod bo sloneczko swieci :-):-)

Jadzka rzeczywiscie roznica nie wielka , malutki brzuszek ale pozniej zapewne urosnie raz dwa...hehe...
Megi troche chyba pozno dali te zaproszenie, ale tak jak mowisz mozesz prezent wyslac i tyle jak nie bedziecie mogli jechac..ale dacie osobiscie przy okazji jak bedziecie :tak:
Myszka hej fajnie ze wpadlas...widze ze jakos leci u was pomalutku to dobrze :-):-)

Ja mam spokoj z komuniami u nas w rodzinie nie ma takich dzieci hehe najblizsza komunia to za 3 lata i wtedy beda az 3 w rodzinie hehe u mnie bedzie ,u siostry tu w De tez i jedna i wujka w Pl. :tak:

Future , eZoja co tak milczycie ostatnimi czasy?..;-):-p

Zycze milej, slonecznej soboty :tak:

Witam południoą porą. Zupka się gotuje, fasolowa...mały śpi a Zuzia poszła z moim do sklepu.
Mycha była u mnie dziś na kawce przed pracą, fajnie pogadałyśmy sobie:-)
Nie mam planów na dziś, po obiedzie z dziećmi się wyjdzie na dwór trochę i luz.
Co do wyjazdu na komunie to m pytał się dowódcy ale male szanse by go puścili, zobaczą....dla nas lepiej jak byśmy kasę przesłali jakąś a na paliwie zaoszczędzili no i nie opłaca jechać się na pare godzin i wracać wieczorem skoro to tyle km.

hej laski
marzenka a nic specjalnego u starszej sie narobilam na komunie jak dziki osiol bo dla 15 osob robilam a polowa zaracia zostala nawet nietknieta wiec tym razm na spokojnie bo goscie posiedza moze z 3-4 godziny i do domu bo kazdy lokalny jest:-D bedzie tort, zupa moze szpinakowa z krewetkami, drugie danie, jakas lekka salatka i 2 rodzaje ciasta i to wszystko
jadzka brzusio maluki ale ja tez takie mialam do 6 miesiaca nie wiedzieli czy ja w ciazy:-D

hej hej
owca dzięki za pamięć

Milczę ale jestem :cool2:
Co mam pisać u nas po staremu :tak: Dzieciaki chorują, my z mężem też, ale u mnie już lepiej.... pies ma cieczkę i pełno kawalerów pod klatką koczuje.
Czas leci, ja się starzeję hahahaha ;-) Piękna pogoda za oknem, wiosna, jest oki :-)

heja

Ja dopiero teraz, bo miałam gości.

Ciasteczko- ale czas leci, mała już do komunii.
Jadźka- no mało ci urósł, ale ty masz inną budowę i masz fajnie bo szybciej ci fałd zniknie, a mnie wywala brzuch do przodu jak piłkę i potem będę łaziła z workiem jeszcze z 3 mce.

reklama
hejo:-)
piekne slonce dzis od rana:-)
kroma kurcze ja wlasnie tez sie obawiam ta faldka na brzuchu po porodzie..bedzie zostanie sama skora:-(ciekawe ile czasu mi zajmie dojscie do siebie;-)
wczoraj nam fajnie dzien minal;-)pol dnia na dzialce..dawid padl juz o 19 :-D
milej niedzieli;-)

Do góry