reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
mała mnie obudziła mężu wybył do szkoły, zaraz sniadanko potem kościół jakiś obiad, chwilkę na dwór i jedziemy na koncert : nasi radni itp śwpiewaja dzis piosenki o miłości - zabieraja pieniązki dla chorej nauczycielki. Późnie przyjeżdża do mnie kuzyn mnie farbować może cosik nowego też mi zetnie na głowie bo te długie baty juz mnie wkurzaja
Ja z Ami tez miałam duuuży brzuch ale żadna fałda skóry po porodzie nie zwisała :) miejmy nadzieje, ze i tym razem tak będzie ;)
p.s weszłam wczoraj na sekunde na neta i przez przypadek wygrałam licytację : http://allegro.pl/hm-40-super-rurki-jeansowe-wiosna-49-90-i3183226806.html - a mierzyłam je w h&m i kosztowąły 159 zł :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam !!
zapowiada sie w miare cieply dzien , slonko swieci :-):-)
my zaraz wybywamy na dzialke , zrobimy sobie grilka na obiad wlasnie skonczylam robic salatke z feta ;-)

Madziarena to ci sie udalo z tymi spodniami , fajne sa takie rureczki bedziesz sexi ciazowa mamusia :tak::-)
Marzenka co tam robiliscie na dzialce porzadki??
eZoja to zdrowka dla was ;-)

Milej niedzieli kochane !!:-)

no hej, jestem jestem, ale milczę sobie ;)

Owca - dzieki, że mnie przywołujesz do porządku :)

dziweczyny ciążówki, tak popatrzyłam na wasze suwaczki dzisiaj to o rany....jak juz blisko. tak się cieszę.
Jadzka fajnie jakby była dziewczynka ;) i brzunie też ładny. niebawem zacznie się cieplej i bedziesz nosiła zwiewne tuniczki, bo brzuszek na pewno zaraz się powiększy.

U nas okej, dzieci zdrowe, idziemy na szczepienie we wtorek, a teraz jak się zrobiło cieplej, to prawie codziennie gdzieś jeżdze, nie mam ochoty siedziec w domu i spacerować tylko po lesie, wiec jezdze sobie na kulki, na place zabaw, do tesciow, do rodziców, do znajomych z dziecmi.
chcę, zeby Helenka się trochę oswajała z dziećmi, bo ona tutaj sama tylko z Guciem, i jak pojechalismy to w miescie kazde niemowle to dla niej Gucio.

no i hmmm kupiłam trampoline i co?? nie mam dziecka od 2 dni. znaczy starszego, skacze godzinami, chichra się na calego, i tylko z trampoliny do pisakownicy i tak w kółko. wogole nie chce do domu wracac. mowie wam, frajda na calego.
bardzo dobry zakup ;)

no i Guciu rosnie jak szalony, jest wielki i nabity, ma juz 80cm, i wszystko za małe. je wszystko co widzi, i mamy 2 dniowego żeba ;)) nareszcie, bo spać nie mogl malutki ;) a tak tylko raz wstaję w nocy...oby tak zostało.

Heśka ma już 97cm, i wszystkie spodnie nad kostkę...ale co tam, lato idzie, to niech chodzi w krótkich haha, rybaczki jej się zrobiły ;))):-D:-D:-D

zaraz miksuję królika, daje Guciowi i lecimy na dwor, poki hesia śpi.
piekna pogoda dzis. troszke chłodniej...ale niewazne. przy -11 dzisiajsza pogoda jest super ;)

My dziś też szybko obiad mieliśmy i do lasu pojechała z dziećmi na spacerek.
Pod blokiem się nie da spacerować, bo sunia cieczkę ma jeszcze i psów pełno.
I tak musiałam w głąb lasu wjezdzać, bo przed lasem też kundli pełno....
szybkie są skubane ponad 70km na h jechałam i dawały radę ;-)

Zaraz gościa mamy mieć, znajomy.
Jedną wróżbę mam umówioną, zaraz zasiadam.....
I czas leci :D

My przed chwila wrocilismy:tak:
gril zaliczony , przyjechala jeszcze mama moja i kolega z dziecmi takze czas milo spedzony :-):-)

Future hej...super pozytywny post od ciebie hehe...zgadzam sie ze trampolina fajna sprawa :tak:
moje tez pol dnia dzis spedzily na trampolinie wlasnie :tak:

reklama
a my bylismy na spacerku a dawid na nowym rowerze...chcielismy wziac ten mniejszy ale gdzie tam nie chcial go:-D:-D
future a kto wie moze i ja kiedys taka trampoline mini zakupie na dzialke:-D:-D
dobrze ze u was ok;-)
owca moj wczoraj na dzialce robil a my obok na dzialce u znajomych bo poki co dla nas nie ma miejsca na naszej.....watpie ze wtym roku zasiade na swojej na zielonej trawce bo przy mojego wyjazdach to ja niewiem....juz nawet na to nie licze.....ale w nastepny rok napewno...dobrze ze zawsze mozemy do znajomych wpasc:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry