reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a nie kręci mnie jazda w te strony, całe swoje życie tam przesiedziałam:p nie chce się też jeździć za bardzo. Nie tęsknię za tym miejscem, jedynie za kilkoma osobami.Na komunie wypadałoby jechać skoro to Łukasza brata syn idzie a skoro brat i bratowa są chrzestnym Pawełka to głupio odmówić. Jechać tak tylko by posiedzieć i nic więcej to nie mam ochoty. Nie lubie takich przyjęć za bardzo:sorry: A mycha dziś do mnie na fb pisała. Dzieciaki zdrowe jak na razie, ona jeździ codziennie na ten staż potem pewnie już nie ma chęci albo czasu zaglądać. Ale pewnie znów niebawem się odezwie. Jak nie ma o czym to co będzie pisać:)

reklama
to tak srednio daleko a chyba mozecie jechac na dwa dni, wiadomo taki wyjazd na tak impreze
to wydatek
sama mam za miesiac komunie wiec cos wiem o kosztach

Megi to w sumie jak ciacho mowi dosc bliska rodzina to glupio nie jechac
ale nie macie tak daleko wiec na wekend smigniecie sobie :tak:

ciacho a jak u ciebie przygotowania do imprezki?
robicie w domu czy w lokalu?
macie juz sukienke czy albe??

owca jakie przygotowania:-D ja to na luzie podchodze, nie wiem dlaczego ludzie sie tak spinaja na ta komunie to swieto dziecka ale polak taki ze trzeba sie pokazac przed rodzina:sorry::confused2:
my w domu robimy mamy kolo 10 osob wiec luz

megi no wypadalo by jechac...bo to bliska jednak rodzica..glupio by bylo.....tylko cos zwlekali z zaproszeniem....nie lubie czegos takiego ze na ostatnia chwile bo zawsze taki wydatek mozna rozlozyc w czasie a tu klops teraz..z drugiej strony pewnie od dawna wiedzieliscie ze szykuje wam sie komunia......
ciacho no faktycznie u was tez imprezka:-)i co tam do jedzonka bedziesz robic?
owca dobrze ze szymek polubial pania;-)
my bylismy od 16 do 19 na dworze juz lepiej mlody se radzi na rowerze ale jeszcze sie boi pod gorke i z gorki bo boi sie ze nie da rady zachamowac;-)
megi mnie tez czeka wyjazd do brata....i tez niby nie daleko bo blisko jest ale tak czy siak wydatek wiekszy.....bo z pusta reka sie nie pojedzie do tego jeszcze w koncu chcemy na majowke do zoo do swierkocina jechac bo juz rok temu mielismy i nic nie wypalilo...

Bratowej Ł się pomyliło i źle mi datę podała, jednak 12 maja ta komunia a nie 19. A mój będzie w środku poligonu no i problem czy go puszczą na jeden dzień. Wszystko pod znakiem zapytania:/

megi myslisz ze go puszcza?tam roznie bywa;-)
a jak nie to bedzie miec powod ze nie masz jak przyjechac heheh...a prezent dacie kiedy indziej:-)

reklama
ANIOŁKU jakoś to przetrzymacie... Mama napewno by się ucieszyła jakby małego zobaczyła, ale czy mama może wyjśc przed oddział? Do mnie M też chciał młodego przywieźc no ale kurde nie można do 14 r.ż....

PR kurcze, nastraszyłaś mnie z tymi węzłami, aż chyba przycisne naszą dokturke, bo u nas tyle czasu już młody ma te węzły powiększone... Napewno wszystko będzie oki...

MARZENKO no mój młody na 2 kółkach dopiero zaczyna się uczyc... Hamowanie z górki na 4 opanował i uwielbia z górki zjeżdrza, no i dziś jechał chwile na 2 ale jak się zorientował że M ma ręce na boki to się wystraszył :p no ale w tym roku pierwszy raz na 2 siedział :-)

My ciągle na dworze siedzimy i na neta rzadko wchodzę, ale staram się byc na bierząco... Ja teraz jak mam więcej ruchu o wiele lepiej się czuję, zgagi nie mam, nerki nie bolą, tylko czasem rano biodro mnie boli... Teraz 3 dni mnie głowa bolała, ale wkoło wszystkich bolała, więc nie było to wyjątkiem...
Ogólnie to mało kto ciąże po mnie widzi, ale dzidzia kopie więcże jest oki...

A tu porównanie sprzed 2 mieś i z wczoraj, jak rośniemy (a raczej w miejscu stoimy:-p)
Zobacz załącznik 553209

Do góry